BlogNieuws

WAAROM CLEAR SOLUTIONS ?

 

Met een servicegerichte instelling, een bedrijfseconomische achtergrond en een grote interesse in techniek en automatisering was het werken voor Exact Software geen onlogische keuze. Met name het vertalen van klantvragen naar duidelijke standaard en maatwerk oplossingen, is waarover klanten uiteindelijk erg tevreden bleken te zijn. Het leverde bovenal ook een grote voldoening en dagelijks werkplezier op.

 

Werkend met Exact

Eenmaal besmet met ‘het Exact-virus’ laat dat al sinds 1992 niet meer los. Na zowel voor als met Exact te hebben gewerkt en ook bedrijven mee te hebben opgezet en met de software van Exact geautomatiseerd, begon rond de eeuwwisseling een trend in IT-land zich af te tekenen waarin een aantal van ons gelijkgestemden zich slecht konden vinden. Het klantbelang werd langzamerhand ondergeschikt aan de eigen (groei)doelstellingen en de belangen van stakeholders van IT dienstverleners. De klant en de kwaliteit van de oplossing stonden vaak niet langer centraal.

In 2008 was het dus hoog tijd om het anders aan te pakken; met heldere oplossingen en diensten waarmee bedrijven écht geholpen worden – CLEAR Solutions !

Met standaard software naar heldere oplossingen

Luisteren naar de klant om de klantvraag op te halen en deze te vertalen naar duidelijke, passende oplossingen met toegevoegde waarde. Want, “.. alleen door de vraag áchter de vraag te achterhalen ..”, kun je klanten écht helpen en beter laten werken.

Met die insteek geeft CLEAR Solutions advies over het inzetten en koppelen van moderne bedrijfssoftware. Zo implementeer je alleen wat je écht nodig hebt om slimmer en makkelijker te werken. In de praktijk betekent dat je bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, ondersteund, samengebracht en daardoor zo optimaal mogelijk worden uitgevoerd. Ook kun je op deze manier sturen op uitzonderingen, in plaats van dat ze je dagelijkse werk, planningen en forecast overvallen.

CLEAR betekent ook dat je als klant wordt meegenomen in het gehele proces van een gezond advies naar een heldere implementatie en de gewenste nazorg. Dat je te allen tijde weet wat je nodig hebt, wat je krijgt en wanneer dit wordt opgeleverd. Zo krijg je iedere dag helderheid voor iedereen. Zowel voor de opdrachtgever, de eindgebruiker en diegene die de factuur mag voldoen, als voor de eigen collega’s iN de ondersteuning.

Heb je meer wensen rondom je Exact software?

Dan bel je CLEAR Solutions!

Inmiddels is CLEAR Solutions gegroeid tot een team van professionals met een grote gereedschapskist aan kennis, kunde, ervaring en eigen tools en oplossingen. Zo kan het team niet alleen creatief te werk gaan en proactief problemen oplossen en opvangen, maar ook potentiële problemen aan zien komen voordat de klant hier überhaupt last van heeft.
Met deze servicegerichte instelling en door altijd die ‘extra stap’ te zetten heeft CLEAR Solutions haar reputatie in de wereld van Exact verdiend.
In de markt horen we gelukkig vaak “.. Heb je een uitdaging met je Exact software? Dan bel je CLEAR Solutions! ..”.

Meer weten?

We denken graag mee en zoeken met plezier naar oplossingen om ICT werkelijk vóór je te laten werken en geen blok aan je been te laten zijn. Want dat schiet, zeker op de lange termijn, niet op.
Dus neem gerust contact met ons op en daag ons uit. We onderzoeken met plezier samen wat de mogelijkheden zijn.

 

BLOG Deel 36: M&H: ‘Door automatisering konden we de groei opvangen !’

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres