Business oplossingen
van CLEAR Solutions

Business oplossingen van CLEAR Solutions

Bedrijfsapplicaties (ERP)

Eén voor alles!
De meest gehoorde wens onder onze relaties is nog steeds één centrale oplossing voor alle bedrijfsprocessen én één centrale bron van informatie.

CLEAR Solutions vult deze wens graag voor u in met een implementatie van Exact Business software, de slimme oplossing voor het MKB.
Passend en schaalbaar te leveren, dankzij de intelligente suites voor; Finance, Groothandel of Productie. Verkrijgbaar op basis van een perpetual (koop-) of subscription (huur-)licentie.

ERP

apps afbeelding

Business Process Automation

Hello world!
Human resources waren nog nooit zo schaars als nu. Bedrijven zetten alles op alles om een tekort aan (goede) medewerkers te voorkomen. Agressieve werving & selectie is een optie, maar BPA biedt een interessant alternatief.

CLEAR Solutions helpt u om eenvoudig en repetitief werk volledig te robotiseren, zodat er geen mensenhand meer aan te pas komt.
De mogelijkheden om te besparen zijn (bijna) eindeloos en dat maakt BPA met recht de hype van het moment.

Business

apps afbeelding

CRM / HRM

‘Zoveel mensen, zoveel wensen!’ zei oma altijd.
Vandaag de dag meer relevant dan ooit dankzij de focus op het individu. We zijn niet langer klanten of medewerkers, maar mensen met ieder een eigen persoonlijkheid, voorkeur en prioriteit. De benodigde ‘effort’ om mensen nog aan u te binden wordt steeds groter.

CLEAR Solutions levert een CRM en HRM oplossing die volledig aansluit bij uw administratie. Zo geeft u uw medewerkers en relaties de persoonlijke benadering die ze verdienen, terwijl u informatie eenvoudig maar gestructureerd vastlegt.

CRM

apps afbeelding

OMNI Channel Logistics

Een aardverschuiving!
Die overkwam (en onderging) een deel van de groothandels- en zeker de retail branche de afgelopen 15 jaar.
Kenmerkend voor de winnaars uit deze slag is hun succesvolle strategie, gericht op de integratie van meerdere verkoopkanalen.

CLEAR Solutions levert een omni-channel oplossing voor alle verkoopkanalen. Beheer uw points of sale waaronder uw B2B & B2C webshop(s) vanuit één plek en integreer deze met Exact.

OMNI

apps afbeelding

Stel een vraag per email