Business oplossingen
van CLEAR Solutions

Business oplossingen van CLEAR Solutions

Bedrijfsapplicaties (ERP)

Eén voor alles!
De meest gehoorde wens onder onze relaties is nog steeds één centrale oplossing voor alle bedrijfsprocessen én één centrale bron van informatie.

CLEAR Solutions vult deze wens graag voor u in met een implementatie van Exact Business software, de slimme oplossing voor het MKB.
Passend en schaalbaar te leveren, dankzij de intelligente suites voor; Finance, Groothandel of Productie. Verkrijgbaar op basis van een perpetual (koop-) of subscription (huur-)licentie.

ERP

apps afbeelding

Financiële procesoptimalisatie

Elvy biedt verschillende oplossingen om financieel administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Ofwel, grip op jouw financiën met:

  • Factuurverwerking
  • Declaratieverwerking
  • Inkoopmanagement
  • Contractregistratie
  • Documentarchivering

Meer informatie

Financiële

Financiële procesoptimalisatie afbeelding

Business Process Automation

Hello world!
Human resources waren nog nooit zo schaars als nu. Bedrijven zetten alles op alles om een tekort aan (goede) medewerkers te voorkomen. Agressieve werving & selectie is een optie, maar BPA biedt een interessant alternatief.

CLEAR Solutions helpt u om eenvoudig en repetitief werk volledig te robotiseren, zodat er geen mensenhand meer aan te pas komt.
De mogelijkheden om te besparen zijn (bijna) eindeloos en dat maakt BPA (RPA) met recht de hype van het moment.


Meer informatie

Business

apps afbeelding

CRM / HRM

‘Zoveel mensen, zoveel wensen!’ zei oma altijd.
Vandaag de dag meer relevant dan ooit dankzij de focus op het individu. We zijn niet langer klanten of medewerkers, maar mensen met ieder een eigen persoonlijkheid, voorkeur en prioriteit. De benodigde ‘effort’ om mensen nog aan u te binden wordt steeds groter.

CLEAR Solutions levert een CRM en HRM oplossing die volledig aansluit bij uw administratie. Zo geeft u uw medewerkers en relaties de persoonlijke benadering die ze verdienen, terwijl u informatie eenvoudig maar gestructureerd vastlegt.

CRM

bpa afbeelding

CLEAR Planner

Een drag-and-drop planner, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy en compatible met de PSA oplossing.

Wat staat er nog open, welke afspraken moeten worden afgestemd, wat is de beschikbare capaciteit, waar kan ik nog schuiven?

Allemaal vragen waarop we nu in één oogopslag het antwoord hebben.


Meer informatie

Planner

planner afbeelding

Stel een vraag per email