Cloud oplossingen
van CLEAR Solutions

Cloud oplossingen van CLEAR Solutions

Exact Online

Veel meer dan alleen boekhouden !
Zoekt u betrouwbare bedrijfs-’Software as a Service’? Bent u een start-up of heeft u een kleinzakelijke behoefte? Exact Online is de oplossing voor de K uit het MKB. Sluit u aan bij 550.000 ondernemers die u al voorgingen.

CLEAR Solutions helpt u bij de start met Exact Online. Vanzelfsprekend mag u het werk aan ons uitbesteden, maar we zijn zo betrokken als u dat wilt. Doet u liever veel zelf? Dan geven we u graag waardevolle tips.


Direct afsluiten Proefabonnement

Exact

apps afbeelding

Uniconta

100% cloud based ERP !
Uniconta is een intuïtief ERP- en Accounting systeem dat voldoet aan alle behoeften in de boekhouding, supply chain en projecten. De eenvoudige maar krachtige functies stelt u in staat om het bedrijf efficiënter en winstgevender te laten zijn. Nagenoeg een must tegenwoordig binnen iedere organisatie.

CLEAR Solutions koppelt uw systemen, informatie of bedrijfsprocessen middels standaard technologieën, protocollen en services.

Uniconta

apps afbeelding

Ecommerce & POS

Kassa !
U bent succesvol, maar uw klanten verwachten steeds meer. Online bestellen en thuisbezorgen is niet langer voldoende. Soms wil uw klant online bestellen, maar afhalen in de winkel of vice versa. Traditionele webshops- en kassasystemen kunnen hier niet aan voldoen of het kost een fortuin om ze te integreren.

CLEAR Solutions levert een omni channel ERP oplossing met een focus op eCommerce & POS en integreert deze met Exact (Online).

Ecommerce

apps afbeelding

Hosting

The cloud is the limit !
De stand van onze infrastructuur en recente mondiale ontwikkelingen hebben het concept ‘cloud’ stevig verankerd in de Nederlandse bedrijfscultuur. Zo is thuiswerken in korte tijd de nieuwe norm geworden. Veel MKB bedrijven vervangen hun inpandige ‘ijzer’ daarom door een cloudomgeving.

CLEAR Solutions helpt u om uw Exact omgeving op een veilige en betrouwbare manier te ontsluiten. Perfect schaalbaar en betaalbaar op basis van Exact Cloud Services.

Hosting

apps afbeelding

Stel een vraag per email