1. Home
  2. Partners

Partners van
CLEAR Solutions

Partners van CLEAR Solutions

Samen met onze vertrouwde partners helpen we u met de automatisering en optimalisatie van uw processen, van eerste advies en implementatie tot en met support, hosting en beheer.

Wij werken met deze loyale partners mede vanwege de betrouwbaarheid van hun producten, de naadloze integratie daarvan met de software van Exact en als allerbelangrijkste het feit dat we dagelijks op hen kunnen vertrouwen.

Exact

Sturen op cijfers en bouwen aan succes met Exact Cloud Business Software

Eén systeem voor alle bedrijfsprocessen op al je locaties. Exact levert best-in-class business software voor finance, ERP, HRM en CRM processen. Een volledig geintegreerd front- en back office systeem, beschikbaar voor al je locaties, ondersteund met business analytics en mobiele applicaties. On-premise of in de cloud.

Business software van Exact is er voor boekhoud-, finance, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast biedt Exact Software specifieke branche oplossingen voor onder andere handel- en productiebedrijven maar ook voor zakelijke dienstverleners.

Exact is de Nederlandse marktleider in business software en bedient ondernemers over de hele wereld. Meer dan 550.000 bedrijven en accountants vertrouwen dan ook voor hun cijfers op software van Exact.

Exact

apps afbeelding

Elvy - Nederpelt Software

Elvy digitaliseert en automatiseert financieel administratieve processen voor optimale controle, inzicht en efficiëntie.

De software wordt in huis ontwikkeld door een ervaren development team: van het eerste idee met technisch ontwerp tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling. Ze zijn hierdoor uitgegroeid tot een product met meerdere oplossingen voor het automatiseren van de documentenstroom: Elvy Factuurverwerking, Elvy Declaratieverwerking, Elvy Inkoopmanagement, Elvy Contractregistratie en Elvy Documentarchivering.

In 1993 is de basis gelegd voor het huidige Elvy, onder de naam Nederpelt Software. Toen ontwikkeld als uitbreiding op het financiële pakket van Exact Globe en inmiddels te koppelen met meer dan 17 financiële- en ERP pakketten voor het verwerken van facturen. Ruim 2500 organisaties maken nu gebruik van Elvy.

Elvy

apps afbeelding

Orbis

Leverancier van BPA Server (Business Process Automation)

Bij Orbis vind je dé experts in procesautomatisering en de marktleider in de gebieden BPM, BPA en RPA.

Organisaties vinden het nog steeds fijn om zelf de software en gegevens te beheren op hun eigen servers. Toch is een migratie naar de cloud en Software as a Service (SaaS) op termijn onvermijdelijk. Deze migratie maakt het immers mogelijk dat men alleen nog betaalt voor de software die men daadwerkelijk gebruikt. In dit “Hybride” model waar we ons nu bevinden is de behoefte aan integratie en synchronisatie tussen de diverse systemen sterk toegenomen. Koppelvraagstukken tussen cloud- en on premise systemen is booming. Orbis wil daarin de partner zijn die deze vraagstukken oplost, en het liefst met één product dat alles kan!

Met Orbis BPA server bieden we ‘One tool, Countless solutions’ waarmee software zich aanpast aan jouw organisatie – niet andersom. Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en processen. Het probleem is dat organisaties zich aanpassen aan de maatwerk oplossingen / softwarepakketten die ze gebruiken. We willen organisaties er juist van overtuigen dat dat niet meer nodig is. Wij zorgen ervoor dat de bestaande software oplossingen niet meer de leidraad hoeven te zijn en dat organisaties zichzelf kunnen blijven terwijl de software mee verandert. Dat lukt ons met BPA server en de aanvullende producten van Orbis.

Orbis

apps afbeelding

Sumatra

Operational Intelligence beslist beter!

Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct zie wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.
Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

Sumatra

apps afbeelding

Microsoft

De alom bekende leverancier van o.a. Power BI

Microsoft Power BI is een veelzijdige data virtualisatie tool waarmee zowel statische als interactieve rapporten en dashboards kunnen worden samengesteld, beheerd en gedistribueerd.

Deze “rapportage”tool wordt door Microsoft meegeleverd met de verschillende edities van SQL Server. Het kenmerkt zich door flexibiliteit, presentatiemogelijkheden en vergaande integratie met overige Microsoft producten. Rapportages kunnen worden ontwikkeld over verschillende databases heen.

Microsoft

apps afbeelding

Streamline software

Onze vertrouwde leverancier voor het organiseren van uw documentenstroom

Met AutoDoc HSE levert Streamline software een pasklare toepassing voor het organiseren van uw complete documentenstroom. De eindgebruiker drukt af naar de AutoDoc HSE printer en de rest wordt geregeld. Alle handelingen van een printopdracht worden daarmee geautomatiseerd.

Streamline

apps afbeelding

Stel een vraag per email    Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.