1. Home
  2. Oplossingen
  3. Connectivity

Connectivity oplossingen
van CLEAR Solutions

Connectivity oplossingen van CLEAR Solutions

Apps

Het staat in je app!
Positieve ontwikkeling of niet, de scheidslijn tussen werk en privé vervaagt. Nuttige apps hebben ons leven verrijkt en stellen ons in staat om vanaf de bank of op vakantie nog snel even iets te controleren, aan te vragen of te beantwoorden.

CLEAR Solutions levert standaard of maatwerk apps voor uw Exact oplossing. Nieuwe technieken maken het mogelijk deze snel en onder uw logo uit te brengen.

Apps

apps afbeelding

Integraties

Handmatig overkloppen…
Die tijd ligt gelukkig achter ons, toch? In deze tijd van schaarste is het haast ondenkbaar om hier nog kostbare tijd aan te verspillen. Bovendien, wie wil het (en kan het nog) … foutloos.
Gelukkig is integratie van systemen tegenwoordig binnen ieders handbereik.

CLEAR Solutions levert robuuste integratie tussen Exact en andere systemen op basis van een webservice met REST architectuur.

Integraties

apps afbeelding

Portals

Van alle markten thuis!
Maar vooral ook op alle kanalen aangesloten. Dat geldt zeker voor het aansluiten van externen op je organisatie (en informatie).
Privé, zakelijk, je vind ze overal. Het is het bewezen concept van iets direct zelf kunnen regelen wanneer het jou uitkomt. We communiceren graag via portalen en het is daarnaast veilig, gestructureerd en veel efficiënter dan de traditionele methodes zoals telefoon en e-mail.

CLEAR Solutions levert een klant- en medewerker portaal voor Exact Synergy Enterprise. Maak uw klant hiermee onderdeel van het proces en voorkom dubbele werkstromen.

Portals

apps afbeelding

Stel een vraag per email