1. Home
  2. Over ons

Over
CLEAR Solutions

Over CLEAR Solutions

Elke ondernemer moet snel kunnen beschikken over betrouwbare informatie om te kunnen ondernemen, te kunnen beslissen, te kunnen sturen. Medewerkers moeten kunnen vertrouwen op goede maar eenvoudige systemen om alles centraal vast te leggen en die hen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Alleen zo kun je gedane zaken meteen loslaten, de business bijhouden en vóór zijn en genereren systemen de benodigde informatie voor je.

CLEAR Solutions partner Exact
CLEAR Solutions partner Elvy
CLEAR Solutions partner Orbis
CLEAR Solutions partner Sumatra
CLEAR Solutions partner Power BI

Why

Wij geloven in voorsprong, kritisch denken en continue verbeteren. Elke dag nog beter voorbereid zijn op wat er die dag moet gebeuren! (Door elke dag iets slimmer gaan slapen).

Wij geloven in: “Zo-gaan-we-het-vanaf-nu-doen: nog beter !“. Zodat je elke dag klaar bent voor wat de dag je gaat brengen en wat er moet gebeuren.

How

Oplossen zit in ons DNA. Goed advies zonder tijd of geld te verspillen en zonder dure onderzoeken. We luisteren liever naar uw verhaal en zetten uw probleemstelling op papier. De oplossing baseren we op gezond verstand en bewezen technologie aan de hand van een helder voorstel in duidelijke taal. U weet precies waar u aan toe bent..

What

We leveren moderne bedrijfssoftware, integraties en diensten op basis van onze jarenlange ervaring bij bestaande en tevreden klanten. We automatiseren uw bedrijfsprocessen door het verbinden van de geëigende en daartoe beste systemen. Oplossingen van eerste advies en implementatie tot en met support, hosting en beheer.

CLEAR Solutions zorgt dat u prettig en probleemloos samenwerkt met maximale efficiency en kwaliteit. Zij implementeert business en cloud oplossingen, op basis van Exact software, waarbij informatievoorziening en communicatie voorop staan.

Stel een vraag per email    Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.