Drag-and-drop planning
met Exact Synergy

Drag-and-drop planning met Exact Synergy

Flexibel plannen (drag and drop)

Een drag-and-drop planner, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy en compatible met de PSA oplossing.
Wat staat er nog open, welke afspraken moeten worden afgestemd, wat is de beschikbare capaciteit, waar kan ik nog schuiven?
Allemaal vragen waarop we nu in één oogopslag het antwoord hebben.

Vanuit de planner zijn uw verzoeken direct aan te passen en eventueel zet u stappen in de workflow. Inkorten, verlengen, kopiëren, plakken of verplaatsen zijn geen probleem. Vanuit de voorkeuren sleept u eenvoudig een nieuwe afspraak in de planner.


Planning

apps afbeelding

Views en basket

CLEAR Planner laat zich instellen in dag- week, of maandweergave. Daarnaast kunt u met 2 muisklikken de oriëntatie aanpassen. Vanuit de 'Basket' (een inklapbare optie aan de linkerkant) sleept u de ongeplande verzoeken direct in de planning. Met een veelvoud aan filters zet u het planbord volledig naar uw hand op basis van kostenplaatsen, projecten, functies, resource managers of medewerkers.


Moet ik hebben !

Informatie aanvragen

Views

apps afbeelding

Meervoudig en herhalend plannen

Als gebruiker van Exact Synergy kent u meervoudige verzoeken welke ook vanuit de planner nog eenvoudiger zijn aan te maken. Daarnaast genereert u moeiteloos herhalende afspraken zoals u dit ook kent uit uw Outlook-agenda. Een afspraak met alle collega's, een meeting met het projectteam, iedere eerste donderdag van de maand het MT-overleg. U zegt het maar.


Meervoudig

apps afbeelding

WBS (Work Breakdown Structure)

Indien je werkt met deelprojecten en/of WBS dan vind je het vaak prettig om het project in grotere delen of fasen aan te bieden. Om dit vervolgens door planning in detail te laten plannen. De planner sleept deze delen net zo lang naar de te plannen medewerkers totdat het gehele gedeelte is gepland en het deelverzoek vanzelf verdwijnt.


Wat een gemak !

Informatie aanvragen

WBS

apps afbeelding

Kanban

Als klap op de vuurpijl hebben we een kanban-view gerealiseerd. Moeiteloos presenteert u de status van een project of initiatief, los van de status van de onderliggende werkstromen in Exact Synergy. Al dan niet samen met het team of uw relatie loopt u door de deliverables heen, verplaatst u deze naar de juiste (zelf te definiëren) kolommen. Daar waar gewenst bewerkt u ze ook meteen of u zet ze op de issuelijst.


Dat kan niet waar zijn !

Informatie aanvragen

Kanban

apps afbeelding

Kijk hier het webinar 'CLEAR Planner' terug

HOE PLAN JE SNEL, FLEXIBEL EN OVERZICHTELIJK IN EXACT SYNERGY ?

Een drag-and-drop planner, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy en compatibel met de PSA oplossing.
Wat staat er nog open, welke afspraken moeten worden afgestemd, wat is de beschikbare capaciteit, waar kan ik nog schuiven?
Allemaal vragen waarop we nu in één oogopslag het antwoord hebben.

Voor onze relaties organiseren wij diverse webinars en seminars waarbij wij u door experts laten bijpraten en u ook de handvatten bieden om de uitdagingen van de huidige tijd het hoofd te kunnen bieden.

DEZE KEER PRAATTEN WIJ U BIJ OVER ONZE UITGEBREIDE EN FLEXIBELE OPLOSSING “CLEAR PLANNER”.

JE KUNT HIER HET WEBINAR TERUGKIJKEN !

Grip en inzicht

Als een van de eersten gaf Gehlen Zonwering ons het vertrouwen om deze bijzondere module te kunnen ontwikkelen. Al snel kregen ze dat vertrouwen terug in de vorm van grip op het proces en te allen tijde een actueel inzicht in de planning:

“Makkelijk en snel plannen met volledig overzicht. Direct inzicht in de bezetting van alle ploegen en status van alle lopende opdrachten, rechtstreeks gekoppeld aan Synergy.”

 

Gehlen Zonwering BV | Ron Goris

Lees hier het volledige verhaal

Stel een vraag per email