Analytics oplossingen
van CLEAR Solutions

Analytics oplossingen van CLEAR Solutions

Sumatra

Wie informatie zaait zal resultaat oogsten

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst!

Operational Intelligence beslist beter!

Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct ziet wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.
Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

Sumatra

apps afbeelding

Reporting Services

Excel, weg ermee!
Nee hoor, stiekem vinden we Excel best leuk. Maar soms heeft u behoefte aan een klein rapport in Exact Synergy Enterprise of de Exact Synergy app.

CLEAR Solutions levert eenvoudige rapporten zoals; lijsten, diagrammen en grafieken op basis van Microsoft Reporting Services. Gewoon, overzichtelijke informatie op de plek waar het er toe doet.

Reporting

apps afbeelding

Power BI

POWERRRRR...
De krachtige business intelligence oplossing in de cloud.
Power BI is een veelgehoorde naam als het gaat om business intelligence voor het MKB. De oplossing is vooral populair onder gebruikers met een behoefte om snel zelf incidentele rapportages samen te stellen op basis van een vooraf samengestelde dataset (view).

CLEAR Solutions helpt u bij het opzetten van de koppeling tussen Exact Globe (of Online) en Power BI. Daarnaast leveren we relevante datasets (views) zodat u meteen aan de slag kunt met het maken van rapporten.

Power

apps afbeelding

Stel een vraag per email