BlogNieuwsSumatraTop Stories

Sumatra Consultant van het Jaar 2022 nominatie
Broos Barella

 

Bij CLEAR Solutions kunnen onze relaties en wijzelf al 15 jaar lang blindelings op elkaar vertrouwen. Collega’s waar je geen omkijken naar hebt en die je echt wel om een boodschap kunt sturen. Dat kun je als directeur / eigenaar wel vinden maar niets is mooier dan om het ook van je klanten en zelfs leveranciers te horen !

 

Sumatra Consultant van het Jaar 2022 nominatie

Ook collega Broos Barella is een van onze toegewijde specialisten van het eerste uur. Hij houdt zich al bijna zijn gehele werkzame leven in de Exact ERP-wereld bezig met de vereiste techniek, het automatiseren van processen en het ontsluiten van data. Data die middels Sumatra wordt gepresenteerd als waardevolle stuurinformatie waarop directie en medewerkers snel en weloverwogen kunnen functioneren en beslissen.

Op donderdag 12 mei jl. mocht collega Ton Kapteijns, uit handen van Eric Geene, de allereerste Sumatra Oeuvre Award in ontvangst nemen. Nu is ook collega Broos Barella toegetreden tot de eregallerij van landelijke Sumatra-specialisten welke zich nadrukkelijk profileren in het werkveld.

Uiteraard zijn we binnen CLEAR Solutions trots om collega’s als Broos en Ton in ons midden te mogen hebben en feliciteren Broos met deze nominatie. Een award die wordt uitgereikt tijdens het Sumatra Partner en Klant Event op woensdag 26 april 2023. Ook alle overige genomineerden feliciteren wij van harte met de erkenning voor hun bijzondere prestaties!

 

Sumatra Operational Intelligence

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst!

Operational Intelligence beslist beter!

Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct ziet wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.
Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

 

 

Meer weten?

Ook meer weten over alle mogelijkheden welke Sumatra biedt? Laat het ons weten, we vertellen er graag meer over! Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Nieuws Sumatra Partner van het Jaar 2022 nominatie

Nieuws Sumatra Oeuvre Award – Ton Kapteijns

BLOG Deel 16: Onze Exact-TOP 5 !

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres