BlogNieuwsSumatraSumatra WebUrenTop Stories

SUMATRA OEUVRE AWARD

Bij CLEAR Solutions kunnen we al 15 jaar lang blindelings op elkaar vertrouwen. Collega’s waar je geen omkijken naar hebt en die je echt wel om een boodschap kunt sturen.
Dat kun je als directeur / eigenaar wel vinden maar niets is mooier dan om het ook van je klanten en zelfs leveranciers te horen !

 

Sumatra Operational Intelligence

Sumatra Operational Intelligence brengt informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst!

Operational Intelligence beslist beter!

 

Sumatra Oeuvre Award

Bij Sumatra Software is men er al 25 jaar van overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten. Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct ziet wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.
Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

Collega Ton Kapteijns is een van de Sumatra specialisten van het eerste uur. Hij houdt zich al bijna zijn gehele werkzame leven in de Exact ERP-wereld bezig met het ontsluiten van data. Data die middels Sumatra wordt gepresenteerd als waardevolle stuurinformatie waarop directie en medewerkers snel en weloverwogen kunnen functioneren en beslissen.

Op donderdag 12 mei jl. mocht Ton, uit handen van Eric Geene, de allereerste Sumatra Oeuvre Award in ontvangst nemen. Een erkenning voor zijn jarenlange toegevoegde waarde en bevestiging van de vele relaties die hij met behulp van Sumatra software naar een hoger plan mocht helpen.

Uiteraard zijn we binnen CLEAR Solutions blij om een collega als Ton in ons midden te mogen hebben en feliciteren hem met deze unieke award. Een award die werd uitgereikt tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van Sumatra Software. Ook alle overige prijswinnaars feliciteren wij van harte met de erkenning voor hun bijzondere prestaties!

 

Meer weten?

Ook meer weten over alle mogelijkheden welke Sumatra biedt? Laat het ons weten, we vertellen er graag meer over! Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

BLOG Deel 30: More is less !

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres