BELANGRIJK!BlogExactExact AppsExact GlobeExact Globe+Exact OnlineExact SynergyNieuwsTop Stories

EXACT CUSTOMER SUCCESS AWARD

Prijzen, het winnen van prijzen, vaak een onderwerp met vele meningen aan de koffietafel. Als je wint dan is het uiteraard belangrijk en als je (vaak net) niet wint dan was de prijs misschien ook niet zo belangrijk… Bij de jaarlijkse Exact Partner van het Jaar verkiezen is het niet anders. Maar stiekem hoop je natuurlijk – na wederom een jaar hard werken – op een stukje erkenning, laat staan de hoofdprijs.

Als je wint heb je vrienden zeggen ze wel eens. Bij CLEAR Solutions hebben we ook hier natuurlijk weer onze eigen kijk op. “.. Als je vrienden hebt, dan mag je je een winnaar noemen ..”. Onze klanten en klantrelatie vinden wij ongelofelijk belangrijk en gisteravond kregen we daar de bevestiging van !

 

Exact Partner van het Jaar Awards

Partners spelen een belangrijke rol in het eco-systeem van Exact en voor Exact maar zeker voor alle gebruikers die met hun hulp het maximale uit de Exact- en aanverwante software halen. Mede daarom organiseert Exact een jaarlijks event waarop ze de waardering voor hun partners laten zien en een aantal prijzen uitreikt, al naar gelang hun presteren.

 

Customer Success Award

Wat is er nu nog mooier dan de waardering welke je klanten je geven vertaald te zien in een prijs ! Uit handen van Marcel van de Sandt mocht CLEAR Solutions dit jaar de Customer Success Award in ontvangst nemen. Uiteraard zijn we binnen CLEAR Solutions blij en trots met het ontvangen van deze prijs. Een prijs die eigenlijk al onze relaties toekomt waarmee we al jaren een fijne band hebben en waarvoor we mooie oplossingen mogen maken. Producten, implementaties en eigen oplossingen die hen helpen in het dagelijks uitvoeren van hun business en het nakomen van hun beloftes aan hun klanten.

AL ONZE RELATIES DAN OOK GEFELICITEERD EN ONTZETTEND BEDANKT VOOR DEZE PRIJS EN HET JARENLANGE VERTROUWEN WAT JULLIE IN ONS STELLEN !!

Ook alle overige prijswinnaars feliciteren wij van harte met de erkenning voor hun bijzondere prestaties!

 

 

Meer weten?

Ook meer weten over alle mogelijkheden welke we je met o.a. Exact software kunnen bieden? Laat het ons weten, we vertellen er graag meer over! Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

 

Ton Kapteijns Sumatra Oeuvre Award

BLOG Deel 30: More is less !

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres