BELANGRIJK!EventsExactExact Globe+Nieuws

Bekijk het volledig vernieuwde Exact Globe+

Veel bedrijven hebben een automatiseringsslag gemaakt op basis van generieke (Exact-)software. Deze software ondersteunt in ieder geval het merendeel van je bedrijfsprocessen. Aanvullende producten en add-ons zorgen voor de rest van de ‘fit’. Deze wereld aan producten en oplossingen is echter voortdurend in ontwikkeling en daarmee valt ook voortdurend verbetering, meer efficiency en een groter gemak te realiseren.

Veilig en toekomstvast kunnen werken, daar heb je moderne technologie voor nodig. Daarom is Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd biedt het eenvoudig toegang tot de bekende functies. Zo kan iedereen blijven vertrouwen op de cijfers uit Exact. Ook kun je, op basis van de nieuwste technologie, sneller van nieuwe innovaties profiteren. Een platform voor de toekomst dus…

Op 15 april a.s. informeerden wij onze relaties in een webinar. U werd in de middag door specialisten in ruim een half uurtje bijgepraat over de vernieuwingen, verbeteringen en voordelen van Exact Globe+. Daarnaast was er de gelegenheid tot het stellen van vragen met de antwoorden op basis waarvan ook u, in uw organisatie en specifieke situatie, een plan kunt maken om van al deze ontwikkelingen maximaal te gaan profiteren.

Aan bod komen onder andere

  • Exact Globe+, het hoe en waarom
  • Vernieuwingen, verbeteringen en veranderingen
  • Introductie / demonstratie
  • Wat betekent dit nu verder voor u
  • Roadmap en vervolg
  • Hoe blijft u op de hoogte

Het webinar terugkijken (online)

De opname van het webinar wordt op zeer korte termijn op deze pagina beschikbaar gesteld. De opname is reeds beschikbaar op onze pagina bij GoToWebinar. Daar kunt u deze reeds bekijken maar dient u uw e-mailadres in te voeren.

Contact

Wilt u naar aanleiding van deze uitnodiging meer weten? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over Exact Globe+, lees dan hier verder