EventsExactExact Globe+Nieuws

Het volledig vernieuwde Exact Globe+

Je Exact software klaar voor de toekomst! Maak de stap naar de nieuwste technologie.

Veilig en toekomstvast kunnen werken, daar heb je moderne technologie voor nodig. Daarom is Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd biedt het eenvoudig toegang tot de bekende functies. Zo kan iedereen blijven vertrouwen op de cijfers uit Exact. Ook kun je, op basis van de nieuwste technologie, sneller van nieuwe innovaties profiteren. Een platform voor de toekomst dus…

De plussen op een rij

Als mkb’er en klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst.

+ Een moderne look & feel, die gemakkelijker en sneller in gebruik is

Het gebruik van software moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat jij en je collega’s snel en makkelijk kunnen werken. Zo behaal je de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

+ Technologie die klaar is voor de toekomst

Veilig en toekomstvast kunnen werken, daar heb je moderne technologie voor nodig. Daarom is Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd biedt het eenvoudig toegang tot de bekende functies. Zo kun je blijven vertrouwen op de cijfers van Exact. Ook kun je op basis van de nieuwste technologie sneller van nieuwe innovaties profiteren. Een platform voor de toekomst dus. Snel, modern en betrouw

Navigeren

Dankzij de verbeterde menustructuur navigeer je eenvoudig en sneller. De iconen en kleuren van het moderne design zorgen voor focus en verhogen de leesbaarheid.

Switchen

Pin, sorteer en vind je administraties razendsnel dankzij het nieuwe administraties overzicht.

Favorieten

Met jouw favoriete functies in het verbeterde panel kun je nog sneller werken.

Zoeken

Filter en vind de zaken die voor jou belangrijk zijn met de vernieuwde en simpele interface.

Invoeren

Krijg je werk sneller gedaan dankzij het overzichtelijke invoerscherm.

F.A.Q. Exact Globe+

 • Dit nieuwe product wordt gefaseerd uitgerold. Wanneer dit voor jou geldt, is afhankelijk van je licentiesamenstelling. De hoofdcontactpersoon van jouw bedrijf wordt op de hoogte gesteld via een e-mail van Exact.
 • Dit is mogelijk wanneer Exact Globe+ voor uw versie beschikbaar is.
 • Deze nieuwe versie kun je (UITSLUITEND IN EEN TESTOMGEVING !) naast je huidige Exact Globe gebruiken. Hiervoor dient een testomgeving t.b.v. Exact Globe+ te worden opgezet.
 • Wil je meedoen aan de controlled release? Neem dan contact met ons op.
 • Wanneer Exact Globe+ voor jou beschikbaar is, download je de Productupdater via de Support Portal.
 • Het voorbereiden en de overstap zijn vergelijkbaar met een migratie naar nieuwe software en/of hardware. Het is zelfs wat ons betreft een verplichting om een gedegen test te hebben uitgevoerd alvorens de definitieve stap te maken.
  • Heb je maatwerk ontwikkeld met SDK, neem dan contact op met onze adviseurs.
  • Daarnaast kunnen we je helpen om aan de slag te gaan met Exact Globe+. Interesse? Ook hiervoor kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.
 • Je kunt de upgrade naar Exact Globe+ uiteindelijk terugdraaien. Dit zou betekenen dat je op basis van de laatst gemaakte back-up het werken in Exact Globe Next hervat. Dit is uiteraard niet aan te bevelen en op langere termijn zeker geen oplossing.
  Let op, de innovaties zullen in de toekomst alleen plaatsvinden in de modernste versie: Exact Globe+.
 • Het wordt zeker aangeraden over te stappen zodra Exact Globe+ voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo blijf je profiteren van de nieuwste functionaliteiten en updates in de toekomst.
 • Voor al uw vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact opnemen. Aarzel niet.
 • Ja zeker, voor jouw bedrijf lanceert Exact Software Exact Compact+, met dezelfde technologische verbeteringen en vernieuwde look & feel.

Contact

Wilt u naar aanleiding van deze informatie meer weten? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.