BlogElvyExactExact SynergyNieuwsOrbisSumatra

ONZE EXACT-TOP 5 !

 

Vijf applicaties die elke Exact-ondernemer zou moeten hebben…

Werk je met Exact-software in je organisatie? Dat is een goed begin, maar er zijn een aantal applicaties die je enorm veel verder kunnen helpen en het je nog makkelijker maken. We hebben een top 5 voor je gemaakt!

1. Store and share – Exact Synergy

Ook bekend als het collectief geheugen van het bedrijf. Je hebt immers een veilige plek nodig waar je alles centraal opslaat en met elkaar deelt. En het systeem moet je er tijdig aan herinneren wat je op een bepaald tijdstip zou moeten doen, volgens welk duidelijk en maximaal ondersteund proces. Dat is wat Synergy doet. Het werkt overigens veel beter en sneller dan alleen werken vanuit de mailbox, waarin medewerkers berichten aanstippen als gelezen dan wel ongelezen. Bijna de helft van hun werktijd gaat daar tegenwoordig in zitten!
Dat kan dus simpeler, sneller en vooral veel beter.

2. Digitize – Elvy

Documenten scannen en koppelen aan je systemen, door automatische tekstherkenning. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch inkoopfacturen verwerken, maar ook pakbonnen scannen en aan de hand van het ordernummer aan de desbetreffende order of klant hangen. Je kunt personeelsdocumentatie scannen en aan het personeelsdossier hangen. Overal waar met OCR een logica in is te ontdekken, kun je archiveren en koppelen

3. Automate – Orbis

De medewerker die nooit ziek is. BPA – Business Process Automation. Een hele mond vol maar eigenlijk is het heel simpel. Orbis is als het ware een robot die achter de schermen van alles kan doen en organiseren. Mailen, SMS-en, alerts afgeven maar ook automatische imports, exports etc. Elke regel die je kunt bedenken, kan Orbis uitvoeren.

4. Inform – Sumatra

De reporting engine die verder gaat waar Exact ophoudt, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook maken we met Sumatra cockpits en dashboards om de informatie gestructureerd en proactief naar de eindgebruiker te brengen. In de ongelimiteerde, web-based versies kan dat tot aan uw relaties toe!

5. Tools to Act! – CLEAR Toolbox

Alles wat in het standaard ERP niet kan en wél helpt om het systeem beter te laten werken, hebben we samengevoegd in onze ‘eigen’ toolbox. Allerlei slimme en handige oplossingen en toevoegingen dus!

De grootste kracht is bovendien dat al deze applicaties allemaal ook nog eens samenwerken met Exact en met elkaar koppelen. Meer weten over deze top 5 of andere applicaties? We staan open voor vragen en opmerkingen! Ook suggesties voor een nieuwe toepassing zijn van harte welkom.

Heldere oplossingen

Wij denken graag in oplossingen. CLEAR Solutions heeft heldere oplossingen om de cashflow goed te reguleren en doorlopend in het oog te houden. We willen ondernemers en organisaties helpen om wendbaar te zijn en te blijven. Om samen te kijken welke oplossingen in deze bijzondere tijd flexibiliteit kunnen garanderen en het bedrijf op de kaart houden. We vertellen met plezier over deze oplossingen en onze werkwijze, producten en diensten.

Houd het simpel!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee en helpen om van de verandering een verbetering te maken.

BLOG Deel 15: De klanttevredenheid verhogen: zo doe je dat!

BLOG Deel 17: Waarom investeren in projectmanagement?

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres