1. Home
  2. COVID-19

COVID-19
CLEAR Solutions

COVID-19 CLEAR Solutions

CLEAR Solutions zorgt dat u prettig en probleemloos samenwerkt met maximale efficiency en kwaliteit. Zij implementeert business en cloud oplossingen, op basis van Exact software, waarbij informatievoorziening en communicatie voorop staan.

CLEAR Solutions partner Exact
CLEAR Solutions partner Elvy
CLEAR Solutions partner Orbis
CLEAR Solutions partner Sumatra
CLEAR Solutions partner Power BI

COVID-19


CLEAR Solutions volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen op de voet.

De richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, volgen ook wij op. Daarnaast werken we nog regelmatig op afstand. Onze specialisten zijn al gewend om veel activiteiten remote op te pakken. Zij hebben dus een ruime ervaring met deze vorm van ondersteuning. Dit doen wij o.a. via Teamviewer en VPN. Een betrouwbare en veilige manier van werken. Naast de technische mogelijkheden die ons team hiervoor inzet, stelt ons team zich ook proactief op in de communicatie naar u als klant. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan zoals altijd voor u klaar.

CLEAR Solutions, ook op afstand HELDER!

We wensen iedereen het allerbeste, in goede gezondheid, de komende tijd. (LEES HIER EVENTUEEL GEWIJZIGDE PROCEDURES Team CLEAR Solutions