BlogNieuws

MAAK KENNIS MET CLEAR PLANNER VOOR EXACT SYNERGY ENTERPRISE!
KIJK HIER HET LAATSTE WEBINAR TERUG

 

Altijd al een drag-and-drop planning in Exact Synergy Enterprise gewild? Die is er nu.
We ontwikkelden een flexibele en eenvoudige drag-and-drop planner. Simpel maar doeltreffend: een web-based planbord voor een snel overzicht van werkzaamheden, voor snel inplannen en desgewenst snel en eenvoudig wijzigen.

We proefden al langere tijd bij onze klanten een sterke behoefte aan een eenvoudige, maar flexibele, doeltreffende planner en vooral drag-and-drop enabled. Het aloude maar geliefde planbord met alle gekleurde kaartjes maar dan digitaal en gekoppeld aan Exact Synergy Enterprise.

Veelal gebruik makend van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise organiseren vele van onze relaties hun dagelijkse processen. Daarbij wordt vaak een heleboel gepland resp. medewerkers ingepland. Daarbij constateerden we eigenlijk steevast de vraag naar het planbord aan de muur van weleer.

 

Dat kon beter, vonden wij

Het oude planbord dat voorheen de hele muur vulde. Handig met verschillende kleuren kaartjes en superflexibel. Verschillende kleuren met hun verschillende betekenissen, rijen en kolommen voor mensen, dagen en tijden etc. Als er iets verandert van datum, tijd of status dan werden de kaartjes verhangen, simpel. Zo gek was dat nog niet!

In zekere zin hebben we van dat oude planbord een web based variant gemaakt. Een flexibel in te stellen planning, gekoppeld aan Exact Synergy. De key feature in deze CLEAR Planner is drag-and-drop, het simpel verplaatsen van de kaartjes. Dat reduceert het aantal handelingen enorm.

Indien gewenst komt naast het gedeelte voor de planning ook het werkaanbod binnen. Vanuit deze ‘basket’ kunnen planningen worden verrijkt en worden ingepland. (En allerlei andere opties). Aan de hand van kleuren kan het type worden bepaald en aan de hand van de gekleurde randen is de status direct duidelijk. Je kunt verplaatsen: net zoals op het planbord van vroeger (mede afhankelijk van de status uiteraard). In- en uitplannen naar de ‘basket’, met de rechter muisknop de status veranderen etc.

Zo heeft de CLEAR Planner allerlei handige opties.

Overzicht

Wie werkt waar en wanneer? Is er iemand vrij of ziek? Welke klussen en projecten staan nog open? Het wordt allemaal heel snel overzichtelijk weergegeven. De planner is simpel naar uw wens in te stellen. Informeer naar de mogelijkheden! We leggen het met plezier uit! Kijk hier voor meer informatie. Binnenkort komen we tevens met een geïntegreerde WBS (Work Breakdown Structure) module in deze CLEAR Planner.

Heldere oplossingen

Wij denken graag in oplossingen. CLEAR Solutions heeft heldere oplossingen om de cashflow goed te reguleren en doorlopend in het oog te houden. We willen ondernemers en organisaties helpen om wendbaar te zijn en te blijven. Om samen te kijken welke oplossingen in deze bijzondere tijd flexibiliteit kunnen garanderen en het bedrijf op de kaart houden. We vertellen met plezier over deze oplossingen en onze werkwijze, producten en diensten.

Houd het simpel!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee en helpen om van de verandering een verbetering te maken.

 

BLOG Deel 25: Druk, drukker.. Drukte: Los het op!

BLOG Deel 27: CLEAR Solutions voor nu en later … !

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres