EventsSumatraWebinar

WEBINAR SUMATRA FUSION XL

Veel bedrijven hebben een automatiseringsslag gemaakt op basis van generieke (Exact-)software. Deze software ondersteunt in vele geval het merendeel van je bedrijfsprocessen. Aanvullende producten en add-ons zorgen voor de rest van de ‘fit’. Deze wereld aan producten en oplossingen is echter voortdurend in ontwikkeling en daarmee valt ook voortdurend verbeterd inzicht, meer efficiency en een groter gemak te realiseren.

DE ultieme SYNERGIE
tussen Sumatra en Exact Synergy !

Veilig en toekomstvast kunnen werken, snel kunnen schakelen en sturen op uitzonderingen; daar heb je continu actueel inzicht voor nodig. Sumatra rapportages, dashboards en cockpits tonen in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond. Doordat medewerkers goed geïnformeerd zijn, kunnen zij sneller en beter beslissen en hun werkzaamheden daardoor beter uitvoeren. Sumatra Operational Intelligence is dan ook geschikt voor alle functies binnen uw organisatie.

Met FusionXL wordt het werken met Exact Synergy nog eenvoudiger. En met een krachtige integratie met Sumatra Operational Intelligence komen overzichten en dashboards beschikbaar binnen de processen in Exact Synergy. Hierdoor kan er beter en sneller worden beslist en geacteerd op basis van actuele cijfers.
Daarmee kunt u sneller, efficiënter en beter geïnformeerd werken!

Op woensdag 8 december informeerden wij onze relaties in een webinar. Zij werden in de middag door specialisten in een klein uurtje bijgepraat over de optimale synergie met uw Exact software en voordelen van Sumatra FusionXL. Bekijkt u de betreffende informatie. Wellicht is ook in uw organisatie en specifieke situatie Sumatr FusionXL een uitkomst.
Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen en maken desgewenst met u een plan om van al deze ontwikkelingen maximaal te gaan profiteren.

 

Aan bod kwamen onder andere

  • Sumatra FusionXL, het hoe en waarom
  • Introductie / demonstratie
  • Integratie met Exact Synergy Enterprise en Exact Globe
  • Click & Go implementatie
  • Roadmap en vervolg
  • Hoe blijft u op de hoogte

Terugkijken

Het webinar vond plaats op woensdag 8 december jl. om 12:00 u.
Onderstaand kunt u het webinar terugkijken.

Contact

Wilt u naar aanleiding van deze uitnodiging meer weten? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.
Wilt u meer weten over Sumatra, lees dan hier verder