EventsNieuwsSumatraWebinar

Veel bedrijven hebben een automatiseringsslag gemaakt op basis van generieke (Exact-)software. Deze software ondersteunt in ieder geval het merendeel van je bedrijfsprocessen. Aanvullende producten en add-ons zorgen voor de rest van de ‘fit’. Deze wereld aan producten en oplossingen is echter voortdurend in ontwikkeling en daarmee valt ook voortdurend verbeterd inzicht, meer efficiency en een groter gemak te realiseren.

Bekijk het wederom vernieuwde Sumatra 2021 !

Veilig en toekomstvast kunnen werken, snel kunnen schakelen en sturen op uitzonderingen; daar heb je continu actueel inzicht voor nodig. Sumatra rapportages, dashboards en cockpits tonen in één oogopslag wat uw aandacht behoeft. Vragen worden altijd binnen hetzelfde scherm beantwoord, omdat ook de toelichtende cijfers worden getoond. Doordat medewerkers goed geïnformeerd zijn, kunnen zij sneller en beter beslissen en hun werkzaamheden daardoor beter uitvoeren. Sumatra Operational Intelligence is dan ook geschikt voor alle functies binnen uw organisatie.
De software wordt doorlopend verbeterd en uitgebreid. Zo kan iedereen blijven vertrouwen op de cijfers uit Exact.

Webinar Sumatra 2021

Op 19 mei a.s. informeerden wij onze relaties in een webinar. Men werd in de middag door specialisten in een klein uurtje bijgepraat over de vernieuwingen, verbeteringen en voordelen van Sumatra 2021. Daarnaast was er de gelegenheid tot het stellen van vragen waarmee ook u, in uw organisatie en specifieke situatie, eventueel een plan kunt maken om van al deze ontwikkelingen maximaal te gaan profiteren.

 

Aan bod kwamen onder andere

  • Sumatra 2021, het hoe en waarom
  • Introductie / demonstratie
  • Integratie met Exact Synergy Enterprise
  • Wat betekent dit nu verder voor u
  • Roadmap en vervolg
  • Hoe blijft u op de hoogte

 

Terugkijken

Het webinar vond plaats op woensdag 19 mei jl. om 15:00 u.
Onderstaand kunt u het webinar terugkijken.