ElvyElvy AppsNieuwsWebinar

VOLLE ARCHIEFKAST VERLEDEN TIJD!

 

Zakelijke documenten verdwijnen achteraf in de archiefkasten. Denk aan pakbonnen, offertes, transportdocumenten, dossiers en meer. Dan is het terugzoeken een behoorlijke klus en zijn de documenten niet toegankelijk als je thuiswerkt. Onhandig toch? Tijd voor een digitaal archief! Alles op één plek, makkelijk doorzoekbaar en geen gebrek aan ruimte. Maak kennis met DE oplossing voor een slim digitaal archief.

Tijd voor verandering! Maar hoe pak je zoiets aan?

Je bent niet de enige die deze uitdaging heeft: uit het Elvy benchmarkonderzoek blijkt dat een grote meerderheid hulp kan gebruiken bij het maken van een plan om o.a. financiële processen te optimaliseren. Reden voor Elvy om een handig whitepaper te creëren en een webinar te organiseren op donderdag 22 juni a.s.. NOTEER DEZE DATUM ALVAST IN JE AGENDA !

Onze relaties ontvangen binnenkort de benodigde informatie, inclusief link naar het whitepaper in hun mailbox of hebben deze reeds ontvangen.
In het document delen we het proces van een fictieve klant, zodat je direct inzicht hebt in de meerwaarde van de oplossing. Daarnaast lees je meer over de voordelen van Elvy.

Ook is er binnenkort de mogelijkheid om de voordelen van Elvy Documentarchivering in de praktijk te zien. Schrijf je dus alvast in voor het webinar.

DIGITAAL ARCHIEF

Een volledig digitaal archief van alle documenttypen die jij verwerkt!

Door de uitgebreide herkenningssoftware van Elvy wordt standaard de relatie, datum en het type document herkend. Uiteraard kan Elvy ook overige gegevens herkennen voor de verdere verwerking van het document. Deze informatie kun je gebruiken om op een later moment het document eenvoudig terug te zoeken in het digitaal archiefsysteem. Zo kun je zoeken op relatie, datum van archivering, maar ook op de inhoud van de documentatie. Jij bepaalt zelf welke velden vereist zijn voor het volledig automatisch en digitaal archiveren van het document en op welke velden het document in het online archief gemakkelijk teruggezocht kan worden. Iedereen met de juiste rechten/bevoegdheden kan documenten terugvinden en inzien.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Download anders geheel vrijblijvend het whitepaper

Met Elvy Documentarchivering zet je eenvoudig een digitaal archief op! Ontdek de mogelijkheden in deze casus. In het document delen we het proces van een fictieve klant, zodat je direct inzicht hebt in de meerwaarde van de oplossing. Daarnaast lees je meer over de voordelen van Elvy.

Zeker zijn dat u over het vervolg hiervan niets mist? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.