BELANGRIJK!ExactExact GlobeNieuws

Belangrijk nieuws over de Rabobank-koppeling in Exact Globe

De Rabobank stopt per 1 juli met de huidige boekhoudkoppeling. Op dit moment is Exact bezig de Globe software hier op voor te bereiden. Lees hieronder meer over de nieuwe koppeling en hoe je je alvast kunt voorbereiden op de overstap.

Profiteer van PSD2

Exact beschikt over een uitgebreide PSD2-licentie van De Nederlandsche Bank. Stap over naar een PSD2-bankkoppeling van Exact en profiteer van de voordelen:

  • Meer real-time inzicht: ontvang minimaal vier keer per dag de laatste bankgegevens
  • Bespaar tijd: laat banktransacties sneller en gemakkelijker verwerken
  • Focus op veiligheid: houd 100% controle over wie er toegang heeft tot je bank
  • Klaar voor de toekomst: PSD2 is de basis voor toekomstige innovaties van Exact
  • Inbegrepen bij abonnement: Indien bankkoppelingen nu al onderdeel uitmaken van je abonnement, zijn PSD2-bankkoppelingen inbegrepen bij je huidige abonnement

Bereid je voor

De bankkoppeling maakt (net als nu) gebruik van de digitale brievenbus. Hiervoor heb je log-in credentials nodig van het Exact Shared Cloud Services (ESCS) account. Zorg er daarom voor dat je kunt inloggen met je ESCS account (eventueel via een password reset).

Meer informatie volgt binnenkort. Wij vertrouwen erop je voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben, bekijk dan de overstappagina voor het laatste nieuws en veel gestelde vragen over dit onderwerp.

Voor meer informatie en voor het uitvoeren van een update kunt u uiteraard te allen tijde contact opnemen. Bij eventuele vragen over het updaten van uw software is het uiteraard te allen tijde verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Wij kunnen u uiteraard ook altijd ondersteunen bij het installeren van uw updates. Dit kan periodiek geschieden op basis van nacalculatie maar u kunt hiervoor ook een jaarlijkse overeenkomst voor applicatiebeheer afsluiten.

Hoewel een update in eigen beheer kan worden uitgevoerd wordt software steeds complexer. Daarnaast is deze meer en meer verweven met de onderliggende techniek en rollen en rechten op uw infrastructuur. Wij raden u dan in principe ook aan om updates door onze specialisten te laten uitvoeren. Wij maken uiteraard te allen tijde graag een afspraak met u.