Scan Sys

Scan Sys – Slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen & fiattering.

Voor veel ondernemingen is het administratief verwerken van documenten een secundair proces dat veel kostbare tijd vergt.
Scan Sys wil ondernemers en medewerkers op administraties ontzorgen door die verwerkingsprocessen zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Zo heeft de ondernemer altijd inzage in zijn administratie en kunnen medewerkers van de administratie zich bezig houden met leukere en meer rendabele werkzaamheden.

Dit doen zij door kwalitatieve software oplossingen te leveren voor de meest optimale automatisering en digitalisering van documentstromen op financiële administraties, met name in het MKB segment.

De oplossingen zijn gebaseerd op een volledige integratie met in gebruik zijnde applicaties zoals boekhoudsystemen, TMS systemen en overige administratieve applicaties. Door de in deze systemen aanwezige functionaliteit te benutten, aangevuld door haar technologie, levert Scan Sys een zo efficiënt mogelijke oplossing die aansluit op de processen van iedere administratie.