Hosting

Hosting – Onze drijvende kracht achter private en hybride hosting van uw (ERP-)oplossingen

Samen met onze partner bieden wij u hybride en private cloud oplossingen. Samen geloven wij dat elke organisatie uniek is. Door deze unieke kenmerken te combineren met standaard oplossingen zijn wij in staat een passende oplossing te leveren tegen een concurrerend tarief voor iedere situatie. Het onderscheidende vermogen daarbij is dat wij ‘custom’ IT oplossingen aanbieden echter gebaseerd op standaard en bewezen technieken. Wij zorgen dat een oplossing altijd naadloos aansluit op de wensen en eisen van een organisatie.

Organisaties kunnen al hun IT zorgen uitbesteden. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. De Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Organisaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment.

Strategisch advies, full-service en beheerprojecten op het gebied van IT, Cloud, websites, bedrijfsapplicaties en ‘Het Nieuwe Werken’ zijn aan de orde van de dag. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen en applicaties uit handen. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. In het verlengde daarvan ligt het proactieve beheer van de serveromgeving.