Jobs
Als (eventueel beginnend) Consultant ondersteun je in teamverband onze relaties. Dagelijks helpen we ze om het maximale uit hun oplossingen te halen. Ook jij herkent je hierin of je wilt je dit graag zo snel mogelijk eigen maken. Dit uit zich in de wil om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en je ambitie om zowel in teamverband als individueel het beste uit jezelf te halen.

Je vindt het fijn om klanten verder te helpen en met name in de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen met Exact Business Software (Exact Globe en evt. Exact Synergy). Je haalt voldoening uit de tevredenheid van de klant, de mooie oplossingen die je realiseert en de punctualiteit waarmee je jouw werk achterlaat. In een leuk team streef je dagelijks met je collega’s naar ‘Helderheid voor iedereen’, zowel intern als voor onze relaties.

Praktisch

Heb jij kennis van Exact Business Software en bij voorkeur Sumatra software en lijkt het je gaaf om, zowel alleen als in teamverband, onze relaties dagelijks blij te maken? Dan moeten we wellicht eens praten.

Gewaardeerd

Als belangrijk onderdeel van het team word je ook als zodanig gewaardeerd.

Een net salaris, pensioenregeling, auto van de zaak en overige voorwaarden en ‘gereedschap’ om je functie naar behoren te kunnen uitvoeren zijn uiteraard vanzelfsprekend.

Aanvullend

Leuke bijkomstigheden zijn zeker de gezellige en informele werksfeer, periodieke activiteiten, uitjes en etentjes met je collega’s en soms ook partners.

 

Herken je jezelf hierin of denk je binnen afzienbare tijd in deze functie te kunnen groeien? Neem dan vooral contact met ons op of bel of mail me. Je bereikt me op +31 6 22102020 of per mail via frank.hakkens@clear-solutions.nl.

 

Ben jij dit leergierige aanstormende talent?

Neem contact op