ExactExact GlobeExact OnlineExact SynergyNieuws

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

2023. We zijn alweer een flink eind onderweg. Hopelijk voor eenieder ook weer een jaar met een goede start, vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Wat je ambities en uitdagingen voor dit jaar ook zijn, Exact ondersteunt je en beweegt flexibel met je mee. Daarom zijn ze continu aan het innoveren. In deze Spring’23 Release hebben ze binnen de verschillende oplossingen weer vele innovaties doorgevoerd. Innovaties, die jou efficiënter laten werken en je helpen met het krijgen van de juiste inzichten. Zo kun jij je onderneming laten bloeien en groeien! Zo houd je grip op je cijfers en maak je de juiste keuzes. Nu en in de toekomst.

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren ze elk seizoen de beschikbare nieuwe innovaties. Een release boordevol innovaties, die jou helpen de juiste inzichten te krijgen. Inzichten waarmee je kunt bijsturen of juist met een gerust hart volle kracht vooruit kunt gaan. Wij informeren je graag over deze Spring Release en houden je ook in de toekomst op de hoogte. Die bevat steeds interessante nieuwe functies die jou meer succes zullen brengen.

Exact Winter'22 Release

Exact Online – Efficiënter werken met meer gemak en inzicht

No hands accounting, Inzicht in je to do’s en geautomatiseerde taken met de Activity Feed en een gezonde cashflow met Debiteurenbeheer. De innovaties uit de Spring’23 Release dragen hier aan bij. Zo ben je klaar voor de toekomst en maak je je ambities waar.

Exact Globe en Synergy – Klaar voor de toekomst

Beter inzicht, efficiënter werken en meer gebruikersgemak. Ook deze Release heeft Exact Software weer innovaties doorgevoerd die jou hierin optimaal ondersteunen. Zo houd je grip op je cijfers en ben je klaar voor de toekomst.

Exact Seasonal Releases

De wereld verandert snel, dus Exact verandert mee. In de lente, herfst en winter brengen we je op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de producten, zodat jij altijd het maximale uit je Exact software kunt halen.


Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle release naar onderstaande website: