ExactExact GlobeExact OnlineExact SynergyNieuws

Zet je bedrijf in bloei

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

Bij Exact zijn ze altijd in ontwikkeling om jou zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Met trots presenteren we dan ook de Spring’22 Release vol slimme innovaties, die helpen jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Ontdek welke innovaties binnen jouw product zijn doorgevoerd.

Profiteer van de vele innovaties die in deze Spring’22 Release zijn doorgevoerd. Zo ga je efficiënter te werk, bieden we je meer inzicht en krijg je grip op je cijfers. Klik in het menu op jouw Exact oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou in petto hebben. Wil je alle release notes zien? Kijk dan op de support portal.

 

Exact Online – Efficiënter werken met meer gemak

Inzicht in je processen, automatiseringen, nieuwe koppelingen en fouten minimaliseren. Het leidt allemaal tot efficiënter werken, meer gemak en grip op je cijfers. De innovaties uit de Spring’22 Release dragen hier aan bij. Zo ben je klaar voor de toekomst en maak je je ambities waar.

Exact Globe en Synergy – Klaar voor de toekomst

Beter inzicht, efficiënter werken en meer gebruikersgemak. Ook deze Release heeft Exact Software weer innovaties doorgevoerd die jou hierin optimaal ondersteunen. Zo houd je grip op je cijfers en ben je klaar voor de toekomst.

Exact Seasonal Releases

De wereld verandert snel, dus Exact verandert mee. In de lente, herfst en winter brengen we je op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de producten, zodat jij altijd het maximale uit je Exact software kunt halen.


Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle release of naar onderstaande website: