1. Home
  2. Exact online

Exact Online oplossingen
via CLEAR Solutions

Exact Online oplossingen via CLEAR Solutions

Boekhouden

Gemiddeld is een ondernemer 8,9 uur per maand kwijt aan de administratie. Dáár valt winst te behalen. Werk je met deze slimme boekhoudsoftware? Dan worden boekhoudtaken uit handen genomen en bespaar je tot 73% van je tijd. Ook loop je minder risico op fouten en heb je altijd en overal grip op je cijfers. Zo heb je het inzicht dat je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen. Met het slimste online boekhoudprogramma voor het MKB houd je tijd over om te ondernemen.


Boekhouden

apps afbeelding

Handel

Exact voor Handel ondersteunt ambitieuze handelsbedrijven met order- en voorraadbeheer software. Groeit je bedrijf, dan groeit Exact met je mee. Met deze geïntegreerde oplossing krijg je maximale leverbetrouwbaarheid door een strak supply chain management. Zo ben je in controle en realiseer je optimale marges.

Of je nu een kleine handelaar bent of internationale groothandel met meerdere magazijnen en dropshipping. Digitaliseer je kantoor, magazijn en de keten en breng al je processen samen in één voorraadbeheersysteem. De voorraadbeheer software van Exact ondersteunt je hierin volledig. Hierdoor blijf je de concurrentie voor en kun jij voldoen aan de stijgende klantverwachting.


Handel

apps afbeelding

Productie

Een derde van de productiebedrijven kampt met hoge productiekosten. Door het digitaliseren van je kantoor, werkvloer, operationele processen en productieketen laat je data voor je werken. Hierdoor krijg je unieke inzichten, verhoog je jouw efficiëntie en realiseer je groei met optimale marges.

Met de productiesoftware van Exact digitaliseer je het gehele productieproces van productie tot levering. Koppel met ruim 370 apps en krijg inzicht in al je cijfers vanaf één locatie. Zo optimaliseer je het productieproces en realiseer je optimale marges.


Productie

apps afbeelding

Project management

Een kwart van alle projecten wordt niet binnen budget opgeleverd. Digitaliseer je project management en urenregistratie en koppel direct aan je boekhouding. Zo werk je slimmer en efficiënter aan projecten. Ga voor meer inzicht, gezonde marges en altijd blije klanten. Kies voor de meest gekozen project management software.

Alles wat je nodig hebt om ieder project goed uit te voeren, voor iedere branche. Van urenregistratie en factuurverwerking tot het beheren van grote projecten en financiële resultaten. Koppel met ruim 370 apps voor nog meer efficiëntie. Richt jij je op je succes, de software doet de rest.


Project

apps afbeelding

Stel een vraag per email