Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken.
Release 2102 is per 7 mei beschikbaarAls u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

Elvy release 2102

2021 Elvy - planning

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in een hosted omgeving gebruiken.

Release 2102 is per 7 mei beschikbaar.

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2102 zijn er aanpassingen gedaan aan de interface, Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

O.a. nieuw in release 2102

In de nieuwe release zijn naast allerlei algemene verbeteringen en koppelingsspecifieke aanpassingen ook een aantal specifieke functionaliteiten uitgebreid.

 

Automatisch doorboeken nu beschikbaar

Een ontwikkeling waar Elvy erg trots op is: het volledig automatisch doorboeken bij complete herkenning. Nu beschikbaar voor AFAS Online. Een functionaliteit waar veel vraag naar is en die in de loop van de tijd wordt ontwikkeld voor andere koppelingen. Wat houdt deze functionaliteit in? Bij het digitaliseren komt het ‘automatisch inboeken scherm’ naar voren en daarin staan de facturen weergegeven die volledig herkend zijn. Na het maken van een selectie verwerk je jouw facturen met één druk op de knop. Meer hierover lichten ze toe in de video.

 

Release 2102 samengevat

  • De nieuwe opmaak van Elvy wordt nu standaard gepusht: restyling van lettertype, kleuren, knoppen, iconen, gebruikershandleiding naar de website en meer.
  • Nieuw rapport beschikbaar in ElvyWeb: Audit-trail fiattering taken. Alle fiatteringstaken zijn in één overzicht te zien als een audit-trail in ElvyWeb. Je hoeft daardoor niet per medewerker te zoeken.

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.