ElvyElvy AppsNieuws

HOE STAAT JOUW CONTRACTREGISTRATIE ERVOOR?

 

Organisaties sluiten steeds vaker contracten af voor de afname van een product of dienst. Daarmee neemt de noodzaak om contracten op een georganiseerde manier vast te leggen toe. Zonder inzicht heb je geen grip op je contractadministratie, wat vaak leidt tot onnodige kosten.
Tijd voor verandering! Maar hoe pak je zoiets aan?

Je bent niet de enige die deze uitdaging heeft: 60% van de deelnemers van het Elvy benchmarkonderzoek geeft aan dat ze ontevreden zijn over de manier waarop contractinformatie binnen de organisatie wordt vastgelegd. Reden voor hen om een handig whitepaper te creëren.

Onze relaties ontvangen binnenkort deze informatie, inclusief link naar het whitepaper in hun mailbox of hebben deze reeds ontvangen.
In dit whitepaper lees je veelvoorkomende praktijksituaties, de voordelen van het beter vastleggen van contracten én praktische handvatten om met jouw organisatie een volgende stap te zetten.

Ook is er binnenkort de mogelijkheid om de voordelen van contractregistratie in de praktijk zien. U ontvangt tijdig de uitnodiging voor een webinar.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Zeker zijn dat u over het vervolg hiervan niets mist? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.