ElvyExactNieuwsOrbisSumatra

Dienstverlening tijdens en na COVID-19.

Inmiddels leren wij ook positieve zaken uit de bestaande en soms vervelende situatie. Wij passen het tarief van onze dienstverlening aan en voorrijden brengen wij voortaan separaat in rekening.
CLEAR Solutions zal haar prijzen per 1 januari 2021 niet indexeren.

Laten we er niet omheen draaien: in deze woelige tijden, voor zowel onze relaties als de economie, is optimale dienstverlening van groot belang. En dat ook tegen een alleszins redelijk tarief.

Lessons learned

Eén van alle positieve zaken welke blijken in deze tijd van een pandemie is dat er eigenlijk veel meer op afstand mogelijk is dan dat velen vooraf dachten. Dat geldt ook voor CLEAR Solutions en achteraf bleken we er ook goed op te zijn voorbereid. Hoewel eenieder zoveel mogelijk vanuit huis werkt doet een beveiligde verbinding (VPN), ook via kantoor naar onze klanten, zijn werk. Op deze manier kan onze dienstverlening redelijk onverstoord doorgang vinden.
Bijkomend voordeel is dat er minder wordt gereden, er meer tijd per dag aan onze relaties kan worden besteed en onze collega’s niet meer dagelijks 2-3 uur in de auto doorbrengen. Daarnaast wordt ook nog eens het milieu minder belast.

Indexering 2021

Mede met het oog op de heersende situatie heeft CLEAR Solutions besloten om voor 2021 geen indexering toe te passen. Wel zullen wij voortaan het voorrijden separaat doorbelasten, zoals ook al enige tijd vermeld op onze facturen en in de begeleidende mails. (Zie ook bovenstaande motivatie).
Voor u als relatie heeft dat als bijkomend voordeel dat u slechts betaalt voor het voorrijden indien daarvan werkelijk sprake is. Tevens verlagen wij de prijs van een dagdeel dienstverlening van € 575 naar € 525.

Indexering derden

Axians | Eddon

Axians | Eddon heeft aangekondigd haar contracten en onderhoudsprijzen met 2,8% te verhogen.

Exact Software

Exact Software heeft aangekondigd haar prijzen, contracten en onderhoudsprijzen met gemiddeld 4,9% te verhogen.

Orbis Software

Orbis Software heeft aangekondigd haar prijzen, contracten en onderhoudsprijzen met gemiddeld 1,3% te verhogen.

Parentix

Parentix heeft aangekondigd haar prijzen, contracten en onderhoudsprijzen per 01-02-2021 met gemiddeld 4,9% te verhogen. Uitgezonderd op deze prijswijziging zijn Storage, Microsoft Office 365, Microsoft Azure-producten en partnercloud basis componenten.

Sumatra Software

Sumatra heeft aangekondigd haar contracten en onderhoudsprijzen met 2,7% te verhogen.
De productprijzen blijven ongewijzigd.

Op dit moment is er bij ons nog niets bekend over voorgenomen indexeringen bij overige derden. Zodra een van onze leveranciers aangeeft welke wijzigingen zij in 2021 zullen doorvoeren zullen wij dat hier kenbaar maken.

Heldere oplossingen

Met regelmaat praten we onze relaties ook bij over ontwikkelingen, de organisatie en producten. Ontvangt u deze informatie nog niet automatisch in uw mailbox? Neem dan onderstaand eens een kijkje en mocht u voortaan op de hoogte willen blijven? Schrijf u dan vooral in middels onderstaande formulier.

Wij denken graag in oplossingen. CLEAR Solutions heeft heldere oplossingen om de cashflow goed te reguleren en doorlopend in het oog te houden. We willen ondernemers en organisaties helpen om wendbaar te zijn en te blijven. Om samen te kijken welke oplossingen in deze bijzondere tijd flexibiliteit kunnen garanderen en het bedrijf op de kaart houden. We vertellen met plezier over deze oplossingen en onze werkwijze, producten en diensten.

Houd het simpel!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee en helpen om van de verandering een verbetering te maken.