Orbis

Orbis – BPA Server (Business Process Automation)

Orbis Software Benelux is de marktleider op het gebied van Enterprise Business Alerting en Automation software. Met behulp van deze software zijn onze relaties in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten en de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en zelfs volledig te automatiseren. Orbis Software Benelux is op 1 augustus 2003 van start gegaan en distribueert de Orbis producten via een gespecialiseerd partnernetwerk. Deze professionals zijn in staat om u van een gedegen advies te voorzien en beschikken over de kennis om de Orbis software maximaal in te zetten voor uw organisatie.

Orbis Software Ltd is opgericht in 1997 en levert een schaalbare productlijn voor kleinere, middelgrote en grote organisaties. Inmiddels zijn er meer dan 4000 bedrijven over de gehele wereld die reeds gebruik maken van Orbis TaskCentre. Enkele namen zijn: KLM, NS, Doornbos Verhuur, Schiphol, Voedingscentrum, Nasdaq, Telstar, BP, BDO Stoy Hayward, GE Capital Equipment, The Rank Group, Salomon Brothers, Zenith, BUPA, Jaguar, Lloyds TSB, en Rolls Royce.

Door de eigen software ontwikkelingsafdeling van Orbis Software Benelux BV zijn er inmiddels tevens een aantal standaard producten gerealiseerd. Deze producten hebben allemaal één ding gemeen: ze maken gebruik van de kracht van Orbis TaskCentre.