Exact Online

Exact Online – Veilig en makkelijk online boekhouden doet u met het online boekhoudprogramma van Exact. U ziet in 1 oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Bovendien kunt u eenvoudig online samenwerken met uw accountant. Daarnaast bespaart u veel tijd en kosten met online boekhouden via Exact Online.Als volledig gecertificeerd Exact Online Partner kan CLEAR Solutions u in het volledige traject ondersteunen en kunt u Exact Online direct via deze website bestellen.

Exact Online

Boekhouden
Essentials

Exact Online

Boekhouden
Plus

Exact Online

Boekhouden
Professional


Exact Online

Handel
Basis


Exact Online

Handel
Geavanceerd


Exact Online

Handel
Premium


Exact Online

Uren en
Facturen


Exact Online

Project
management


Exact Online

Project en
Contractmanagement


Nog niet geheel overtuigd van alle voordelen?
Neem dan 30 dagen gratis en vrijblijvend een proefabonnement.

Ervaar zelf het gemak en alle mogelijkheden van Exact Online en sluit een gratis en vrijblijvend proefabonnement af. Zo kunt u 30 dagen lang het meest makkelijke online boekhoudpakket uitproberen! Het abonnement eindigt automatisch, dus u zit nergens aan vast.

Advies en aanschaf

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Online. CLEAR Solutions kan u adviseren bij uw keuze uit de juiste modules, Business Solutions en add-on’s en u begeleiden in de aanschaf van het voor u juiste abonnement op de online software.

Inrichting en implementatie

Ook geen trek in lange implementatietrajecten? Met een Exact Online introductiepakket gaat u snel en optimaal aan de slag. Onze experts geven u, afhankelijk van de gekozen Business Solution, 1 tot enkele dagen advies en hulp op locatie. Zo kunt u snel aan de slag met de online software.

Ondersteuning en (remote) support

Na een gedegen implementatie wilt u ook dat uw bedrijfssoftware maximaal rendeert. Waar ander kunt u beter terecht met uw vragen dan bij de experts welke u ook snel en vakkundig op weg helpen. Met een aanvullende supportovereenkomst bent u verzekerd van diepgaande antwoorden op uw vragen waarbij wij desgewenst met u meekijken.

Voor meer informatie betreffende onze introductiepakketten en ondersteuningsvormen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.