Stg. Cybersoek

Digitaal Trapveld

Stichting Cybersoek helpt bewoners van het stadsdeel Zeeburg de digitale kloof te overbruggen. Jong en oud leren er met de computer omgaan. Zij volgen er cursussen, krijgen individuele begeleiding tijdens de Open Inloop of doen in speciale projecten nieuwe digitale vaardigheden op. Ook mensen die een baan zoeken of hun Nederlands willen verbeteren, kunnen in Cybersoek terecht.
Met haar activiteiten draagt Cybersoek succesvol bij aan de ontwikkeling van buurtbewoners en het bevorderen van hun kansen op de arbeidsmarkt. Tegelijk verstevigt ze de sociale cohesie in de buurt. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Cybersoek. Het is er gezellig. Het aanbod van Cybersoek is laagdrempelig en op maat gemaakt. Elke bezoeker krijgt veel aandacht. En voor de uitvoering van haar activiteiten kan Cybersoek rekenen op een flexibel en gemotiveerd team. Op medewerkers die oprecht betrokken zijn bij het welzijn van de mensen in de Indische Buurt.

CLEAR Solutions heeft de implementatie verzorgd van Exact Globe voor de financiële- en projectadministratie van Cybersoek. Middels gratis periodiek applicatiebeheer ondersteunt CLEAR Solutions verder dit geweldige initiatief.

‘.. onze administratieve organisatie was de afgelopen jaren niet met ons meegegroeid. De opdrachten stroomden binnen en waren zo verschillend van aard dat de uitvoering in eerste instantie op de eerste plaats kwam. Daarna volgde pas de administratie. Die liep dus wat achter. Omdat Cybersoek in 2009 graag op inkomsten stromen en uitgaven wil kunnen sturen waren wij op zoek naar een gedegen boekhoudprogramma en projectadministratie. Mond tot mond kwamen we bij CLEAR Solutions uit en bij de software van Exact. Niks mis mee ;-)

De samenwerking met CLEAR Solutions verloopt bijzonder soepel. Ton Leenders luistert goed naar onze wensen en verstaat zijn vak. Dat leverde een fijn proces en een mooi resultaat op ..’  |  Ellen – Cybersoek