CRM

Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Met Exact Synergy CRM kennen al uw medewerkers de situatie van de klant en de laatste ontwikkelingen. Het vereenvoudigt het inzicht in het werkproces en bespaart veel tijd. Maar bovenal wordt het makkelijker om klanten verder te helpen.

Volledig inzicht in klantinformatie
Medewerkers kunnen alle informatie over huidige en potentiële klanten, partners, concurrenten en overige relaties centraal opslaan. Collega’s vragen deze informatie eenvoudig op en breiden deze waar nodig uit.

Efficiënt klantbeheer
De processen binnen de marketing- en verkoopafdeling gaan via werkstromen naadloos in elkaar over. Dit zorgt voor een adequate opvolging en overdracht tussen afdelingen.

Proactieve service
Dankzij automatische signaleringsfuncties weten uw collega’s wanneer ze een volgende actie moeten ondernemen bij een klant. Ook hebben ze direct inzicht in de voorgaande correspondentie, zodat ze daarop kunnen inspelen.

Succes door inzicht
U hebt een helder zicht op de omzetverwachting, waardoor u uw accountmanagers beter kunt aansturen. Daarnaast geven managementoverzichten u direct inzicht in de voortgang van uw verkooptrajecten en marketingcampagnes. Succes verzekerd!

Aanvullende oplossingen
Om samenwerking en service alsmede het bedienen van relaties nog sneller en beter te maken ontwikkelen wij voortdurend toevoegingen en aanvullende applicaties. Informeert u vooral naar alle mogelijkheden.

CLEAR OfferteCLEAR StorageCLEAR Search