Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes – Duizenden deelnemers gaan in alle vroegte van start om, ieder op hun eigen manier en met hun eigen motivatie, actief een bijdrage te leveren aan de bestrijding van kanker. De sponsoractie waarbij deelnemers de Alpe d’Huez beklimmen heeft sinds de start in 2006 een fantastisch bedrag bij elkaar gebracht van ruim 104 miljoen euro.

Waarom Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat uiteindelijk minder mensen doodgaan aan kanker.

Ondanks wat vreemde publiciteit, achteraf gebleken een storm in een glas water, steunt CLEAR Solutions het initiatief. Ook hier is opgeven geen optie!
In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alomtegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.

Team De Bruyn
Eenieder die aan de strijd tegen kanker zijn of haar actieve bijdrage levert verdient onze steun en respect. Daarnaast ondersteunen wij actief beide Teams De Bruyn (die inmiddels met bijna 30 personeen hun steun actief betuigen) en in het bijzonder Piet Brugmans (5 beklimmingen in 2014!! Dit jaar ongetwijfeld zes beklimmingen!!) vanwege zijn persoonlijke inzet, motivatie en overtuiging.

Team CLEAR Solutions