3FM Serious Request 2012

3FM Serious Request 2012 – In 2012 stond het Glazen Huis in Enschede. Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra zamelden samen met iedereen die in actie is gekomen in het land tijdens 3FM Serious Request € 12.251.667,-  in voor het Rode Kruis. Ze hebben het Glazen Huis verlaten en mogen vol trots terugkijken op een prachtige week in Enschede.

100 miljoen door de jaren heen

Met deze opbrengst wordt de totaalopbrengst overschreden van 100 miljoen euro van alle internationale Glazen Huizen in 9 jaar. Het 3FM initiatief, waarbij aandacht wordt gevraagd en geld wordt ingezameld voor een stille ramp, kende dit jaar edities in Zweden, Zwitserland, Kenia en Korea.

Stille Ramp: Babysterfte

3FM Serious Request 2012 vroeg dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

>> Meer informatie over het doel

Top Serious Request

Na de eindshow van 3FM Serious Request ging de Top Serious Request van start; de hitlijst van de meest aangevraagde platen tijdens de week. Deze hoor je tot oudjaarsavond 18:00 uur. De veiling die gehouden werd, loopt door tot 31 december, 12:00.

CLEAR Solutions betrekt al haar Kerst en Niieuw gerelateerde inkopen via de webwinkel van 3FM Serious Request.