Exact FUEL 11 online

De nieuwe Exact FUEL 11 staat online!

In de nieuwste editie van de FUEL, die geheel in het teken staan van Tech Curious, willen wij klanten inspireren om zich klaar te maken voor de technologie van de toekomst. Dit doen we met interviews, klantverhalen, de nieuwste updates en tips & tricks die in het teken staan van technologie en de toekomst. U ontvangt dit blad in de bus of vindt het online. Alle eerdere edities vindt u hier.

Inhoud

Wij hebben in deze editie inspirerende Interviews met Marjolein ten Hoonte, Randstad, over de toekomst in de technologie en hoe deze het werken leuker kan maken. Een interview met de nieuwe CEO van Exact – Phill Robinson ‘Make it actionable’. En tenslotte vertelt CFO Harald Seidel van DAF over de vernieuwing en groei bij DAF en welke rol data-analyse daarbij speelt.

Product nieuws update

Deze editie bevat ook weer een bijlage waarin u alles over de laatste productupdates kunt lezen.We houden u hiermee onder andere op de hoogte van de ontwikkeling van onze apps en de laatste product updates: Exact Synergy 260 en Exact Globe 416. We delen updates van Synergy, WMS en Exact Insights. Deze updates helpen u om productiever en effectiever (samen) te werken door informatie op uw eigen manier te organiseren en te delen.
Ook een van onze nieuwste uitbreiding op zowel Exact Globe Next als Exact Online; SALES in SYNC ‘e-Commerce en PIM in combiantie met Exact’ werd hierin eerder kort belicht.

Wij wensen je veel leesplezier toe!

Meer informatie over de FUEL, wilt u de FUEL nabestellen, wilt u ook verschijnen in de FUEL of heeft u een interessante bijdrage over uw gebruik van Exact software en de voordelen welke deze u heeft gebracht? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag hierover en uiteraard vertellen wij u graag over alle nieuwe mogelijkheden in combinatie met Exactsoftware welke wij al weer ontwikkelden in de eerste helft van dit jaar.