www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Parentix – Applicatie hostingprovider

Parentix is een 100% Windows gebaseerde hostingprovider voor bedrijven, specialist in het online beschikbaar stellen van bedrijfskritische applicaties als Exact en Microsoft. Parentix heeft twee datacenters in Amsterdam, is veelvoudig Microsoft Gold Partner en ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging.

Parentix levert full service applicatie hosting. Advisering, realisatie, beheer en support van de gewenste applicaties zorgt voor volledige ontzorging. Ook Parentix werkt hiervoor nauw samen met vooraanstaande ICT leveranciers, waaronder Exact, Microsoft, Cisco en VMware.

Alle noodzakelijke onderdelen zijn ingericht om bedrijfskritische applicaties te kunnen hosten: een hoogwaardig platform, de juiste procedures en systemen, maar bovenal de juiste mensen. Mensen die niet alleen alles afweten van de techniek, maar dit ook kunnen koppelen aan voor u belangrijke functionaliteit. 

Waar een traditionele hostingprovider garanties biedt op beschikbaarheid van stroom en connectiviteit gaat Parentix verder. Parentix neemt ook de verantwoordelijkheid voor een hoge beschikbaarheid en performance van de afgenomen applicaties en de veiligheid en back-up van de onderliggende data.

Parentix regelt dat uw business applicatie simpelweg werkt. Een geruststellende gedachte!
Parentix hanteert vaste, all-in prijzen. Geen verrassingen achteraf en dat is wel zo prettig.

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven