www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Specialisten

Frank Hakkens

FRANK HAKKENS
Frank automatiseerde sinds 1992 een grote diversiteit aan relaties in binnen- en buitenland, in de functie van o.a. (maatwerk) consultant, projectleider en operationeel manager. Hij bracht daarmee met name hun bedrijfsprocessen, algehele organisatie en informatievoorziening naar een hoger plan. Met als uiteindelijk doel het bewerkstelligen van een (concurrentie)voordeel voor deze relaties in de markt.
Tevens startte Frank bedrijven in opdracht, op diverse locaties in Azië, om deze na een succesvolle start over te dragen aan het lokale management. De laatste elf jaar was hij actief binnen de Nederlandse ERP-markt in diverse leidinggevende functies, om uiteindelijk zijn visie en missie te realiseren in CLEAR Solutions:

Uw dienstverlenende Exact- / ERP-partner die het net even anders doet en zich met name onderscheidt op het gebied van betrokkenheid en professionaliteit door vooral helderheid en eenvoud.

e frank.hakkens@clear-solutions.nl
m 06-22102020

Broos Barella

BROOS BARELLA

Broos is sinds 1990 werkzaam in de automatisering en vervulde daarbij diverse (technische) functies zoals o.a. networking-, communicatie- en security consultant. Na enkele jaren als operationeel service manager heeft hij in 2001 de overstap gemaakt naar de functie van Business Consultant.
In deze functie als zowel projectleider als consultant is hij nu al jaren verantwoordelijk voor succesvolle implementaties van e-business software (voornamelijk Exact Synergy) bij relaties. Zijn focus ligt hierbij op het adviseren, het verder optimaliseren en digitaal ondersteunen van bedrijfsprocessen en business intelligence (o.a. rapportages en proactive signalering). Broos is daarnaast gespecialiseerd in koppeling van systemen met de bestaande kantoorapplicaties van Microsoft (MS Office).

e broos.barella@clear-solutions.nl
m 06-30980428

JORRIT BOVENS

In 2007 is Jorrit zijn carrière in de automatisering begonnen in het zuiden van het land in de functie van consultant. In deze functie heeft hij koppelingen gemaakt tussen Exact en andere pakketten, zich verdiept in het maken van rapportages en het verfijnen van automatisering en processen op punten waar Exact dat standaard net niet kan. Het kunnen voorzien in de behoefte van de klant, opdrachten uitvoeren voor een diversiteit van bedrijven en mensen en het kunnen verlichten van administratieve handelingen hebben er voor gezorgd dat Jorrit zijn passie voor automatiseren en informatiseren alleen maar groter is geworden.

Na een uitstap van 3 jaar als projectmanager bij een softwareontwikkelaar voor lagere overheden begon het weer te kriebelen om datgene te gaan doen wat hij het leukst vindt: consultancy en dan bij voorkeur met Exact een aanverwante software.

Jorrit heeft een zwak voor het ‘buiten de standaard denken’ en het rapporteren via bijvoorbeeld Reporting Services.

e jorrit.bovens@clear-solutions.nl
m 06-51317668

Ton Kapteijns

TON KAPTEIJNS

Ton Kapteijns is sinds 1986 werkzaam in deze branche. In 1988 kwam hij voor het eerst in contact met Exact software en volgde dealertrainingen in versie 4 van Exact voor Dos. Gedurende een aantal jaren was hij werkzaam in diverse verkoop, marketing en logistieke functies. Sinds 1994 is hij dedicated werkzaam als consultant. Na Exact voor Dos en Exact voor Windows implementeerde hij Exact Globe bij diverse organisaties, vaak voor financiële-, logistieke- of projecttoepassingen. Ook op het gebied van rapportage heeft hij een specialisatie met toepassingen als Sumatra en Crystal Reports in combinatie met Exact en andere databases.

e ton.kapteijns@clear-solutions.nl
m 06-57563238

Marc van de Laar

MARC VAN DE LAAR

Marc begon zijn carrière in 2001 bij Exact op de afdeling Customer Support. In deze rol heeft hij ruim 2,5 jaar met veel plezier klanten geholpen met een diversiteit aan vragen. Daarna maakte hij de overstap naar de Sales Binnendienst, was hij betrokken bij de oprichting van de klantenservice van Exact en heeft hij met veel toewijding vele ambiteuze projecten opgepakt en tot een goed einde gebracht..

Na 10 jaar Exact koos Marc voor een nieuwe uitdaging als teamleider klantenservice bij energiedirect.nl. Hierin heeft hij zich naast de begeleiding en coaching van medewerkers bezig gehouden met de invoering van LEAN-principes op de werkvloer. Na 2,5 jaar lonkte toch het werken met en het adviseren en verkopen van heldere ERP-oplossingen (met een basis in Exact).

Marc’s ambitie is om een standaardoplossing te ontwikkelen voor bedrijven die werken conform LEAN of hiermee een start willen maken. Daarnaast staat hij onze relaties dagelijks graag met raad en daad te woord.

e marc.van.de.laar@clear-solutions.nl
m 06-13060761

Ton Leenders

TON LEENDERS

Ton Leenders (geboren in 1966) is zijn carrière na zijn afgeronde studie begonnen in 1988 als een van de 3 medewerkers van een automatiseringsbedrijf in Brabant in de functie van consultant. Binnen 4 jaar groeide dit bedrijf uit naar ruim 40 medewerkers en tevens grootste dealer van Windgassen Software BV. Het is dus mogelijk om in 4 jaar tegelijkertijd de functies van consultant, inkoper, sales, HR medewerker, helpdesker en business unit manager uit te oefenen.
Zijn hart ligt echter bij software en met mensen omgaan dus in 2000 maakt hij de overstap naar een andere automatiseerder, wederom als consultant en sinds 2003 als senior consultant. Na ruim 8 jaar bij dit bedrijf te zijn geweest was het tijd voor iets anders en heeft hij voor een team gekozen met alleen maar professionals.
Zijn specialiteiten zijn Exact Synergy, Exact Globe en salarisadministraties.
Hij heeft een zwak voor het versimpelen van processen met behulp van Synergy, Sumatra en de Event Manager van Exact.
“Omdat we al onze ervaring en deze 'tools' in onze rugzak meedragen zijn we in staat om bijna ieder vraagstuk samen te tackelen”, aldus Ton.

e ton.leenders@clear-solutions.nl
m 06-57574893

KEES RAIJKMAEKERS

Kees Raijmaekers (geboren in 1958) is zijn gehele leven al bezig met het ontwikkelen van software en met name de laatste 15 jaren specifiek met het aanpassen van resp. verbinden met Exact-gerelateerde software.

Zijn hart ligt bij het op een zo eenvoudig en robuust mogelijke wijze realseren van een door de klant gevraagde (of vaak bedoelde) oplossing. "De vraag achter de vraag"... hij verstaat het als geen ander om de essentie van vraagstukken naar boven te krijgen en deze te vertalen naar een technisch en functioneel goed toepasbare, simpele oplossing. 

e kees.raijmaekers@clear-solutions.nl

Miels van Schaik

MIELS VAN SCHAIK

Miels is vanaf 2005 werkzaam in de IT, waarbij hij zich vanaf 2011 heeft toegelegd op Exact Software. Dat begon bij een functie op de supportafdeling van Exact zelf, later volgde de overstap naar de servicedesk van een Exact partner. In de loop der jaren is een grondige kennis van Exact Globe en Synergy opgebouwd, vooral in situaties waarbij zich onvoorziene zaken voordoen. Naast inhoudelijke kennis heeft Miels de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Alleen een antwoord geven is niet genoeg: de manier waarop is van even groot belang. Zo is ook inlevingsvermogen in de unieke situatie van iedere klant cruciaal voor een duurzaam partnerschap. 

Naast het leveren van ondersteuning houdt Miels zich ook bezig met het verbeteren van interne processen. Dit alles met als doel om klanten maximaal te ondersteunen met het bereiken van hun doelen, gedurende de gehele periode dat onze oplossingen worden gebruikt.

e miels.van.schaik@clear-solutions.nl

Hans Spitters

HANS SPITTERS

Hans is sinds 1992 werkzaam in de automatisering en heeft na een commerciële periode, waarin hij verschillende merken hardware en software verkocht, ervoor gekozen de technische kant van de automatisering op te gaan.
In die functie heeft Hans diverse PC-netwerken geïmplementeerd en beheerd, zowel op basis van het Novell als het Microsoft platform.

Na een dienstverband van 12 jaar koos Hans voor een onderneming in de industriële automatisering.
Daarnaast heeft hij de laatste negen jaren een enorme ervaring opgedaan op het gebied van MS-SQL databases, het maken van rapportages in Reporting Services, Crystal Reports en vooral ook Sumatra. Tevens ontwikkelt Hans al vele jaren maatwerk en standaardapplicaties in diverse talen en MS-Office applicaties, met name Visual Studio .net.

e hans.spitters@clear-solutions.nl
m 06-23811081

 

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven