www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Service en support

CLEAR service: Heldere oplossingen met maximaal rendement

Als relatie van CLEAR Solutions en vaak gebruiker van oplossingen van bijvoorbeeld Exact, Sumatra en aanverwante producenten heeft u (een groot gedeelte van) uw ERP-vraagstukken ongetwijfeld onder controle. Meestal heeft u op de betreffende investeringen ook een lopende onderhoudsovereenkomst. Aangezien zowel uw bedrijf als de software van onze leveranciers zich permanent ontwikkelt houden wij u graag op de hoogte. Wij zorgen er graag samen met u voor dat u het maximale uit uw investering haalt.

Met de introductie van CLEAR service kunt u nu gebruik maken van een serviceovereenkomst die precies bij u past. U weet wat u mag verwachten en wij ondersteunen u graag.

Schaalbaar - Om op jaarbasis volledig te worden ontzorgd kunt u support combineren met updates, upgrades en applicatie beheer.

Basic service - Support zonder enige verplichting. Dagelijks helpen wij u met uw inhoudelijke vragen over de door ons geleverde software. Remote support, en onze overige dienstverlening neemt u af op basis van nacalculatie per kwartier. Zeer geschikt voor kleine bedrijven die tevens niet afhankelijk zijn van de werking van de software voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Plus service - Uitgebreide ondersteuning via telefoon en e-mail maar ook kijken wij met u mee middels TeamViewer. Alle issues (met een maximum tijdsbesteding van een uur) zijn inbegrepen. Wij ondersteunen al uw Exact gerelateerde software zoals Synergy en Globe, Sumatra, Elvy en Scan Sys voor één vaste prijs per user per jaar.

Advanced service - Service en ondersteuning zonder zorgen, uitgebreid met een jaarlijkse update van uw software en periodieke checks van het gebruik en inrichting daarvan. Ons team adviseert u bij de doorlopende ontwikkeling van uw organisatie. Tijdens de geplande dagen applicatie beheer werken zij uw oplossing, rollen en rechten, lay-outs en werkwijze bij naar de optimale situatie.

Premium service - Onze meest uitgebreide vorm van ondersteuning waarbij u volledig wordt ontzorgd. Op verzoek staan wij zelfs een weekend stand-by mocht dat nodig zijn. Heldere communicatie en verslaglegging, beheer van uw achtergrondjobs en taken en zelfs periodieke health checks van uw database(s) voeren wij bij u uit. Naast uw vaste accountmanager heeft u ook een vast aanspreekpunt binnen de consultancyorganisatie.

Was het al ooit lastig om zelf uw ERP oplossingen te beheren? Met een serviceovereenkomst bij CLEAR Solutions hoeft u zich geen enkele zorg meer te maken!

Download nu de brochure. Wilt u meer informatie of direct een serviceovereenkomst afsluiten? Neemt u dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op.

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven