www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

DMS - Document management

Nooit meer ordners doorspitten op zoek naar dat ene document. Alle bedrijfsdocumenten centraal opgeslagen, zodat ze beschikbaar zijn voor iedere medewerker. Exact biedt u dé digitale oplossing om efficiënt met uw document(beheer) om te gaan.

Digitaal Dossier
Bedrijven worden, van binnen- en van buitenaf, vaak geconfronteerd met veel informatie die moet worden vastgelegd. Dit zorgt vaak voor dossiers, dikke ordners en stoffige mappen.

Documentstructuur
Documenten kunnen digitaal zowel aan een medewerker, een klant of prospect als aan een project worden gekoppeld. Zo kunt u vanuit verschillende uitgangspunten uw informatie altijd terugvinden.

Scannen en koppelen
Uw organisatie produceert en ontvangt natuurlijk ook nog steeds fysieke documenten, die ook inzichtelijk moeten zijn voor de (gehele) organisatie.

MS Office
MS Office producten worden door iedere organisatie gebruikt voor e-mail, brieven, overzichten en presentaties. Helaas zijn deze documenten vaak niet centraal terug te vinden voor alle medewerkers en zijn ze niet gekoppeld aan relaties, projecten etc.

Versiebeheer
Prijslijsten, voorwaarden en contracten: allemaal documenten waarvan verschillende versies kunnen bestaan. Of het nu oud, nieuw of een concept is, alle versies moeten aanwezig zijn. Al dan niet voor iedereen.

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven