www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

CRM

Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Met Exact Synergy CRM kennen al uw medewerkers de situatie van de klant en de laatste ontwikkelingen. Het vereenvoudigt het inzicht in het werkproces en bespaart veel tijd. Maar bovenal wordt het makkelijker om klanten verder te helpen.

Volledig inzicht in klantinformatie
Medewerkers kunnen alle informatie over huidige en potentiŽle klanten, partners, concurrenten en overige relaties centraal opslaan. Collegaís vragen deze informatie eenvoudig op en breiden deze waar nodig uit.

EfficiŽnt klantbeheer
De processen binnen de marketing- en verkoopafdeling gaan via werkstromen naadloos in elkaar over. Dit zorgt voor een adequate opvolging en overdracht tussen afdelingen.

Proactieve service
Dankzij automatische signaleringsfuncties weten uw collegaís wanneer ze een volgende actie moeten ondernemen bij een klant. Ook hebben ze direct inzicht in de voorgaande correspondentie, zodat ze daarop kunnen inspelen.

Succes door inzicht
U hebt een helder zicht op de omzetverwachting, waardoor u uw accountmanagers beter kunt aansturen. Daarnaast geven managementoverzichten u direct inzicht in de voortgang van uw verkooptrajecten en marketingcampagnes. Succes verzekerd!

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven