www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Nieuws


  

Exact 415/260 en salaris Fase 2

03-01-2018

Uitrol product updates 415/260

Twee keer per jaar voert Exact Software updates door aan o.a. haar producten Exact Synergy en Exact Globe. We brengen je daarbij ook steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de bijbehorende apps.

De meest recente release betreft Synergy 260 en Globe 415, in december 2017. In deze release is social collaboration verder uitgewerkt, om samenwerking binnen je organisatie verder te stimuleren. Bovendien zijn deze functies nu ook beschikbaar in de mobiele Synergy apps.

De komende weken worden de nieuwe product updates 415 en 260 door Exact Software gefaseerd beschikbaar gemaakt. 

Vanaf vandaag kan de volgende groep klanten de nieuwe product updates 415SP1 en 260SP1 downloaden. De beschikbaarheid van deze product updates voor andere licenties volgt in de komende weken. Houd het supportblog in de gaten voor meer informatie.

Wie kan de nieuwe product updates downloaden?
Product updates 4154SP1 en 260SP1 zijn nu beschikbaar voor Nederlandse Exact Globe Salaris klanten en Exact Synergy klanten die geen gebruik maken van Exact Globe of Exact Financials.

Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt controleren welke modules in uw licentie aanwezig zijn.

Belangrijk
Houd er rekening mee dat de systeemeisen in deze product updates zijn gewijzigd. Windows Vista, Microsoft Office 2007 en Microsoft Exchange 2007 worden vanaf product update 415 en 260 niet meer ondersteund. Voor een overzicht van de systeemeisen, zie Systeemeisen Exact Globe en Systeemeisen Exact Synergy.

Houd het supportblog in de gaten voor meer informatie.


Belangrijkste vernieuwingen 
Exact Synergy: In Exact Synergy zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot Social Collaboration.

Exact Globe: In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in E-WMS. Ook is het automatisch aanmaken van een bankrekening bij het toewijzen verbeterd en is het mogelijk om Exact Globe in een meertalige omgeving kostenefficiënt te draaien.

Daarbij zal ook meer informatie worden verstrekt ten aanzien van de komende BTW-update en komen de eindejaarshandleidingen Salaris weer beschikbaar.

 

Wat is er dan allemaal nieuw?

Exact Synergy
In Exact Synergy zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot Social Collaboration zoals onder andere:

  • het gebruik van emoji’s in berichten
  • het tonen van afbeeldingen en bijlagen in de tijdlijn is verbeterd
  • je kunt aangeven dat je een bericht leuk vindt
  • artikelen en medewerkers kunnen worden gedeeld
  • er kan gebruik worden gemaakt van hash tags in berichten en reacties en je kunt de trending topics bekijken
  • er kan nu eenvoudig worden gezocht naar berichten en reacties

Verder is het nu mogelijk om direct te bellen vanuit de medewerkerkaart of hoverkaart en kun je bijlagen vanuit OneDrive toevoegen aan documenten.

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kun je de release notes van product update 260 raadplegen.

Exact Globe
In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in E-WMS. Je kunt nu filteren op WMS zones en andere eigenschappen bij het automatisch in bewerking nemen van orders via E-WMS Auto queue, de performance in de WMS RF monitor is verbeterd, en je kunt de scanner menu’s voor productie ontvangsten en uitgiften verbergen.

Verder is het automatisch aanmaken van een bankrekening bij het toewijzen verbeterd en is er een nieuwe instelling toegevoegd waarmee je kunt u aangeven of je de explosie artikelen bij het leveren wilt exploderen.

Voor gebruikers van de salarismodule zullen de wettelijke wijzigingen van 2018 beschikbaar zijn, zoals de loonheffingsberekening 2018 en wijzigingen in de loonaangifte voor 2018, zoals voor de Loonostenvoordelen.

Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere verbeteringen in deze product update kun je de release notes van product update 415 raadplegen.

Terug naar overzicht
 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven