www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Nieuws


  

Exact 415/260 en salaris

27-12-2017

Uitrol product updates 415/260

Twee keer per jaar voert Exact Software updates door aan o.a. haar producten Exact Synergy en Exact Globe. We brengen je daarbij ook steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de bijbehorende apps.

De meest recente release betreft Synergy 260 en Globe 415, in december 2017. In deze release is social collaboration verder uitgewerkt, om samenwerking binnen je organisatie verder te stimuleren. Bovendien zijn deze functies nu ook beschikbaar in de mobiele Synergy apps.

De komende weken worden de nieuwe product updates 415 en 260 door Exact Software gefaseerd beschikbaar gemaakt. Vanaf vandaag kan de eerste groep klanten deze nieuwe product updates 415 en 260 downloaden. Zij zijn hierover per mail op de hoogte gesteld. De beschikbaarheid van deze product updates voor andere licenties volgt in de komende weken.
Houd het supportblog in de gaten voor meer informatie.


Belangrijkste vernieuwingen 
Exact Synergy: In Exact Synergy zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot Social Collaboration.

Exact Globe: In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in E-WMS. Ook is het automatisch aanmaken van een bankrekening bij het toewijzen verbeterd en is het mogelijk om Exact Globe in een meertalige omgeving kostenefficiënt te draaien.

Daarbij zal ook meer informatie worden verstrekt ten aanzien van de komende BTW-update en komen de eindejaarshandleidingen Salaris weer beschikbaar.

Terug naar overzicht
 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven