www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Nieuws


  

Vacature Sales Consultant

02-04-2018

Anticiperen, ontzorgen en (mede daardoor) gestaag blijven groeien...

CLEAR Solutions is een gezond en continu groeiend bedrijf. Onze organisatie is dan ook groot genoeg om op een professionele wijze omvangrijke projecten uit te voeren en klein genoeg om een klantgerichte service te blijven bieden. Ons team telt uitsluitend (senior) professionals, die zowel in teamverband als zelfstandig klanten bij kunnen staan. Ons klantenbestand groeit gestaag, zodat wij blijven uitbreiden. Daarom zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar collega's die ons komen versterken en wensen wij onze ons team als eerste uit te breiden met een (Senior) Sales Consultant Exact.

Als sales consultant bij CLEAR Solutions heb je aantoonbaar ervaring met het zelfstandig verwerven van (Exact-georiënteerde) projecten, de producten van Exact en ben je vrijwel direct inzetbaar. Ruim voldoende inhoudelijke (en wellicht enige technische) kennis van Exact en aanverwante software is vanzelfsprekend noodzakelijk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een professionele ICT-organisatie?
Kijk dan snel verder! Misschien tot binnenkort...

Als sales consultant ben je een onmisbare adviseur voor onze klanten en integraal onderdeel van het team. Je werkt samen met zowel onze relaties als je collega's om klanten optimaal te informeren en te adviseren zodat zij met onze oplossingen hun processen optimaal kunnen ondersteunen en kunnen laten verlopen. Je bent de communicerende spil tussen onze relaties en onze uitvoerende organisatie.

Je ondernemersmentaliteit uit zich in de wil om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en je hebt het vermogen om zowel in teamverband als individueel het beste uit jezelf te halen. Dit geeft je eventueel de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies binnen CLEAR Solutions.

Ben jij de (sr.) sales consultant die onze klanten zoeken?
Dan kom ik uiteraard graag snel met je in contact.

Voor een sollicitatie of voor meer informatie over deze vacature kun je per e-mail contact opnemen via HR@clear-solutions.nl. Als je solliciteert stuur dan a.u.b. je CV mee, vergezeld van een persoonlijke motivatie. Mij persoonlijk bellen kan uiteraard te allen tijde. Wellicht tot binnenkort.

Frank Hakkens
+31 6 22102020

Terug naar overzicht
 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven