www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Nieuws


  

Vacature (sr.) Projectmanager

02-04-2018

Anticiperen, ontzorgen en (mede daardoor) blijven groeien...

CLEAR Solutions is een gezond en groeiend bedrijf. Onze organisatie is dan ook groot genoeg om op een professionele wijze omvangrijke projecten uit te voeren en klein genoeg om een klantgerichte service te blijven bieden. Ons team telt uitsluitend (senior) professionals, die zowel in teamverband als zelfstandig klanten bij kunnen staan. Ons klantenbestand groeit gestaag, zodat wij blijven uitbreiden. Daarom zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar collega's die ons komen versterken en wensen wij onze ons team als eerste uit te breiden met een (Senior) Projectmanager / Business Developer.

Als projectmanager bij CLEAR Solutions heb je aantoonbaar ervaring met het leiden van (Exact-georiënteerde) projecten, de producten van Exact en ben je vrijwel direct inzetbaar. Een uitstekende kennis omtrent de toepassingen van Exact Globe, Synergy en/of Sumatra is een pré.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een professionele ICT-organisatie?
Kijk dan snel verder! Misschien tot binnenkort...

Als projectmanager ben je een onmisbaar onderdeel van het team. Je ondersteunt zowel onze relaties als collega's om projecten optimaal te laten verlopen en onze oplossingen zo optimaal mogelijk te benutten, te implementeren en te onderhouden. Je bent de communicerende spil tussen de adviseurs en de uitvoerende organisatie.

Je ondernemersmentaliteit uit zich in de wil om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en je hebt het vermogen om zowel in teamverband als individueel het beste uit jezelf te halen. Dit geeft je eventueel de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies binnen CLEAR Solutions.

Ben jij de projetcmanager die onze klanten zoeken?
Dan kom ik uiteraard graag snel met je in contact.

Voor een sollicitatie of voor meer informatie over deze vacature kun je per e-mail contact opnemen via HR@clear-solutions.nl. Als je solliciteert stuur dan a.u.b. je CV mee, vergezeld van een persoonlijke motivatie. Wellicht tot binnenkort. Frank Hakkens

Terug naar overzicht
 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven