www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Sumatra software (BI)

Sumatra gaat verder waar Exact ophoudt
Met Exact heeft u een zeer krachtig en compleet standaardpakket voor uw administratie in bezit. Met de Exact pakketten kunt u een groot deel van uw automatiseringsbehoefte dekken. Maar er zijn ook punten waar de standaardoplossing tekort schiet. Vrij in te delen rapportage, een koppeling met een extern pakket, een export of import van bepaalde informatie, naadloze integratie met een internet toepassing zijn niet mogelijk. Om dit soort problemen op te lossen kunt u maatwerk laten schrijven, maar dat is duur en niet flexibel. Met de software van Sumatra heeft u het ideale gereedschap om Exact snel, betrouwbaar en flexibel echt naar uw behoefte in te zetten.

Ongekende rapportage mogelijkheden
Of u nu de prestaties van twee werkmaatschappijen, of het rendement op uw export naar Duitsland in de gaten wilt houden. Of u uw rapportage over internet wilt raadplegen of in een Excel spreadsheet. Of u nu gegevens uit E-Account wilt combineren met E-Project, of orders met bestellingen: met Sumatra is het allemaal mogelijk. Van magazijnbeheerder of leverancier tot aan de directie, iedereen heeft behoefte aan informatie toegespitst op zijn of haar functie. Sumatra biedt u die flexibiliteit.

Veelzijdig
Sumatra I4 staat voor veelzijdig rapporteren. Met de producten uit de Sumatra I4 reeks bent u in staat om met speels gemak te rapporteren op de gangbare Exact versies. Wilt u uw rapportage in Excel tonen? Of met Client software op het scherm? Misschien heeft u liever uw rapportage in printbaar PDF-formaat? Geen probleem, Sumatra I4 geeft ú de keuze. (schermafbeelding)

Met Sumatra I4 is het mogelijk verschillende administraties, ook van verschillende versies, tegelijkertijd en zelfs in combinatie te benaderen. Ideaal om de historische gegevens uit uw oude versie te vergelijken met data uit uw nieuwe Exact administratie of uw administraties in één overzicht te consolideren. Dit betekent dat uw investering bij een versiewijziging van Exact niet verloren gaat.

Uitgebreid
In de meer dan 120 overzichtelijk meegeleverde standaard overzichten staat u enorm veel informatie uit uw Exact administratie ter beschikking. Deze overzichten kunt u koppelen aan twee (I4 Basic), vijf (I4 Professional) of een onbeperkt aantal Exact Globe administraties (I4 Universal).

Met Sumatra I4 heeft u voor de ‘kijkers’ binnen uw organisatie geen Multi User packs van Exact meer nodig, terwijl zij toch snel en efficiënt beschikken over de gewenste informatie. Met I4 Basic kunnen maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd gewenste data raadplegen. Dit aantal loopt binnen de I4 Professional op naar tien en I4 Universal kent hiervoor helemaal geen beperking.

Sumatra I4 is verkrijgbaar in drie verschillende versies, I4 Basic, I4 Professional en I4 Universal. (Bekijk hier de details).

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven