www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Orbis TaskCentre

De laatste 5 jaar is de Business Process Management (BPM) Suite van Orbis uitgegroeid tot de Exact 'standaard' voor het automatiseren van arbeidsintensieve processen. Ook de standaard producten werken volledig ge´ntegreerd met de diverse Exact producten. Sinds kort zijn er zelfs speciale "Exact Integration Tools" beschikbaar voor Orbis TaskCentre. Deze tools zijn inmiddels door Exact Software gecertificeerd.

Taken

Het benoemen van een taak binnen Orbis TaskCentre« is heel eenvoudig. De definitie van een taak is niets meer dan een Nederlandse zin die begint met de woorden: "Ik wil dat .. " . Wat u na deze drie woorden beschrijft is de taak die Orbis TaskCentre voor u moet gaan uitvoeren.

Voorbeelden:

  • Ik wil dat iedere nieuwe order gecontroleerd wordt op volledigheid.
  • Ik wil dat iedere klant een betalingsherinnering ontvangt zodra zijn factuur vervallen is.
  • Ik wil dat de verkoopafdeling een "todo" krijgt wanneer backorders niet op tijd uitgeleverd kunnen worden.
  • Ik wil dat alle managementrapportages automatisch gegeneerd en gedistribueerd worden.
  • .. etc. etc.
Tools en Events

Heeft u een taak benoemd, dan dient deze binnen Orbis TaskCentre gedefinieerd te worden. Hiervoor hebben wij een groot aantal bouwstenen tot onze beschikking. Deze bouwstenen noemen wij ook wel: Tools. Iedere Tool heeft een bepaalde functionaliteit en is in staat om het resultaat aan een andere Tool door te geven. Als we deze bouwstenen maar op de juiste manier met elkaar combineren zijn we in staat om vrijwel ieder bedrijfsproces volledig te automatiseren. "Wanneer of op welk moment" een taak uitgevoerd dient te worden definiŰren we met behulp van de "Events".

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven