www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Exact Event Manager

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een rookdetector. Waarom? Om een ernstig probleem te identificeren alvorens het een ramp wordt. Heeft u al een gelijkwaardig veiligheidsapparaat voor al uw zaken? Een "rookdetector" die u alarmeert aan het begin van een dure en schadelijke situatie, zodat u een bedrijfsramp kunt voorkomen? Als u een dergelijk apparaat zou hebben, zou het een soort van onzichtbare werknemer zijn die voor u uw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen in de week controleert.

De Exact Event Manager is een dergelijk waarschuwingssysteem. Het kan al uw processen controleren en u vervolgens automatisch en op tijd informeren over de kritieke veranderingen binnen uw bedrijf. Kort gezegd, de Exact Event Manager voorkomt dure en tijdrovende "branden" door u op de hoogte te brengen voordat ze ontstaan.

Door u op tijd een waarschuwing te geven, heeft u de mogelijkheid om problemen te voorkomen. Dit pro-actieve signaal maakt het u mogelijk efficiŽnt uw zaken op te pakken en zorgt ervoor dat u niet achter de feiten aanloopt. Vanuit deze gedachte is de Exact Event Manager ook ontwikkeld.

Wanneer een dergelijk alarm zich voordoet, zal de Exact Event Manager u op de hoogte brengen middels e-mail of taken. Eigenlijk kan elk "alarm" dat electronisch gegenereerd kan worden door de Exact Event Manager worden opgestart.

Met de Exact Event Manager bent u onder andere in staat om:

  • Automatisch berichten te produceren vanuit uw volledige IT-infrastructuur.
  • Uw verkoper automatisch te informeren, wanneer een verwachte order niet valt binnen de daarvoor aangegeven tijd.
  • Automatisch een bericht te ontvangen, zodra kritieke producten zijn gearriveerd in uw magazijn of wanneer kritieke producten niet zijn gearriveerd voor een bepaalde datum.
  • Uw HR-afdeling automatisch te informeren, zodra zij verplichtingen hebben naar aanleiding van de vernieuwde Poortwachterwet.
  • Een bericht te ontvangen, wanneer een klant zijn kredietlimiet heeft overschreden.
  • Automatisch een bericht te ontvangen, zodra er kortingen zijn gegeven op een verkooporder die bedrijfscriteria overschrijden. De order kan ook automatisch op "hold" worden gezet.
  • Uw begrotingen en projecten te beheren door automatisch een bericht te ontvangen op kritieke momenten.

Hoeveel tijd en geld zou u besparen als u bovenstaande waarschuwingen ontvangt? Zou het u helpen uw bedrijf beter en efficiŽnter te managen? Met de Exact Event Manager is het mogelijk!

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven