www.CLEAR-Solutions.nl
Over ons

Exact Online - makkelijk online boekhouden en meer..

Veilig en makkelijk online boekhouden doet u met het online boekhoudprogramma van Exact. U ziet in 1 oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Bovendien kunt u eenvoudig online samenwerken met uw accountant. Daarnaast bespaart u veel tijd en kosten met online boekhouden via Exact Online. Dat doet u door het online boekhoudprogramma te koppelen aan uw bank, MKB Brandstof en nog veel meer handige services.

Als volledig gecertificeerd Exact Online Partner kan CLEAR Solutions u in het volledige traject ondersteunen.

Exact Online Advisering Exact Online Begeleiding Exact Online Ondersteuning


Advies en aanschaf

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Online. CLEAR Solutions kan u adviseren bij uw keuze uit de juiste modules, Business Solutions en add-on's en u begeleiden in de aanschaf van het voor u juiste abonnement op de online software.
 

Inrichting en implementatie

Ook geen trek in lange implementatietrajecten? Met een Exact Online introductiepakket gaat u snel en optimaal aan de slag. Onze experts geven u, afhankelijk van de gekozen Business Solution, 1 tot enkele dagen advies en hulp op locatie. Zo kunt u snel aan de slag met de online software.
 

Ondersteuning en (remote) support

Na een gedegen implementatie wilt u ook dat uw bedrijfssoftware maximaal rendeert. Waar ander kunt u beter terecht met uw vragen dan bij de experts welke u ook snel en vakkundig op weg helpen. Met een aanvullende supportovereenkomst bent u verzekerd van diepgaande antwoorden op uw vragen waarbij wij desgewenst met u meekijken.

Voor meer informatie betreffende onze introductiepakketten en ondersteuningsvormen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

 

 

   +31 850 201 000

 

 

   

 
 Naar boven